![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Va multumesc frumos pentru ajutor!O sa-mi printez cele doua iconite micute ,e bine si asa pana reusesc sa fac niste poze mai profesioniste.Am sa mai caut prin biserici si poate ma lasa cei de acolo sa fac macar o poza.Nici eu nu inteleg "obsesia" de a nu lasa oameni sa faca niste amarate de poze,de exemplu am fost saptamana trecuta in pelerinaj in nordul Moldovei,la cateva manastiri am platit taxa pentru fotografiat,dar in interiorul bisericii peste tot erau afise cu fotografiatul,filmatul interzis
![]()
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Caut un preot? | grgsc_mrs | Generalitati | 21 | 15.07.2011 14:00:37 |
Rugaminte - caut o icoana | Erethorn | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 1 | 01.05.2011 10:18:14 |
Ajutor, caut o icoana sa cumpar si nu o gasesc | anirod | Generalitati | 4 | 21.09.2010 18:01:52 |
Caut icoana Sfantului Mucenic Panaghiotis | stefanprepelita | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 06.08.2010 10:23:01 |
Omul - icoana a lui Dumnezeu, icoana - chip al omului îndumnezeit | adam000 | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 4 | 19.11.2009 13:34:52 |
|