![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
adu/le pe amindoua UNA LINGA ALTA ... haide SA GINDIM amice ... si vedem apoi cine se rataceste .... esti invitatul meu .... multa iubire |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde. Numai carne cu sângele ei, în care e viața ei, să nu mâncați. Limineaza-ma! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
probabil el "vede" in infrarosu. |
|
|
||||
|
||||
|
prietene Dumitru, intuiesc ce vrea el sa zica, dar am sa-i arat cat de mult greseste (bineinteles cu versete biblice).Doamne ajuta!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
sincer, mai rastamacitor ca el nu am vazut. |
|
|
|||
|
|||
|
mai multe threaduri au fost facute praf cu postari savante...
nici nu-ti mai vine cheful sa citesti pe-aici. Cred ca asistam la un fenomen (unicat, nu-mi imaginam ca exista asa ceva) de trolling involuntar. |
|
|
|||
|
|||
|
Am mai avut unul pe forum care s-a crezut f intelept.. Cozia.
La inceput avea postari in acord cu invatatura ortodoxa. Apoi a postat chestii din ce in ce mai originale (dupa mintea lui), pana a ajuns sa o huleasca pe Sf. Maica a Domnului si apoi... chiar pe Hristos! A avut o cale spectaculoasa, in opinia mea. Vreo trei ani i-a luat acest regres. Dar era multumit de el si de mintea lui, daca incercai sa-i spui "frate, gresesti!" te insulta scurt. Era ceva ce nu putea accepta: ca el greseste, nu. (Sunt curioasa cum se va intampla cu Listener, cred ca va avea si el o cale interesanta. ) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu te intreb daca ai studii teologice pt ca evident nu ai. Deci, cum te-ai trezit tu ca esti bun sa inveti pe altii? Crezi ca nimeni nu citeste nimic si se bucura cineva de elucubratii on-line? Au disparut cartile de pe piata, de trebuie sa ne inveti tu? (Si auzi, cica e de la Ioan Gura de Aur citire.. ia te rog sari cu omilia din care ai preluat ce afirmi mai sus, ca sa nu-ti zic minicinos!) Sunt convinsa ca majoritatea crestinilor ortodocsi de pe forum scriu aici cu binecuvantarea duhovnicului, ca nu se poate altfel. Pe tine te-a binecuvantat duhovnicul (daca ai) sa iesi in lume si sa inveti pe altii? Mataluta nu stii nici catehismul de baza! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de m âncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde. din versetul asta reies urmatoarele ... ca ce e hrana trebuie sa se miste si SA TRAIASCA si avem o comparatie cu iarba verde .... asadar legume , fructe cu seminte etc etc Numai carne cu sângele ei, în care e viața ei, să nu mâncați. daca iei numai aceste verset AI IMPRESIA ca doar scoti sangele si e okm sa manince carne .... concluzia ESTE FALS .... nu poti sa maninci carne CARE NU SE MISCA SI NU TRAIESTE caci incalci versetul de deasupra , si sangele care este VIATA si prin el SE TRAIESTE , iara nu poti sa il bei ca incalci al doilea verset asadar logica spune clar , ORICE TIP DE CARNE sa nu maninci ..... ai inteles ? multa iubire ps astept sa ma contrazici .... haide ca au mai incercat si altii .... astept si alte versete sa iti arat ca nu le intelegi multa iubire dupa ce terminam cu astea . o sa iti arat si ce spunea Sfintului ioan gura de aur in ce ai postat tu ,,,, si te anunt inca din start SPUNE EXACT CE SPUN SI EU .... ha ha ha multa iubire Last edited by the_Listener; 17.08.2011 at 21:57:35. |
![]() |
| Tags |
| post, vegan, vegetarian |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 09:03:26 |
| OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 17:29:42 |
| De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 22:47:09 |
| Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 20:36:20 |
|
|