![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema se pune dacă "ceilalți mai jucători" sînt țări sau organizații ezoterice al căror scop... știți voi.
|
||||
|
||||
![]()
Probabil că da.
Cert este că lăcomia are un mare rol. Bineînțeles că și sistemul în sine este fundamental eronat. Păi cum este posibil ca cineva să facă un "pariu" (pe declanșarea unei crize) cu o miză de cca 10:1 și să căștige? Cum este posibil să existe (tot ca exemplu) vânzările în marjă?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Monseniorul Ioan Robu despre criza economica | andra_v | Biserica Romano-Catolica | 0 | 10.04.2012 10:43:47 |
Urgia justitiara , cele 3 zile de intuneric | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 7 | 22.07.2011 22:33:31 |
In acele zile-un necaz = urgia? | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 0 | 26.06.2011 11:29:22 |
Hristos si Criza economica | andreicozia | Generalitati | 51 | 23.06.2010 16:01:44 |
|