![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
pana la urma a aflat cineva de ce a fost banata LaPetitMoc?
|
||||
|
||||
|
Nu si nici nu cred ca o sa aflam prea curand, din pacate.
Suntem mai multi useri care am trimis mesaje private cu aceasta intrebare adminului si nici unul din noi nu a primit raspuns.
|
|||
|
|||
|
Cam asa se intampla mereu...intrebari fara raspuns...Pacat ca era fata faina si mai ales sincera, nu ipocrita !
|
|
|
|||
|
|||
|
Intreaba-"l" pe Soaree. "El" trebuie sa stie cel mai bine de ce a fost banata LapetitMoc.
A bon entendeur, salut! Last edited by LaReine; 16.08.2011 at 19:50:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Heh Soaree...ai castigat, m-ai zapacit atat incat crezusem ca apartii unui univers cunoscut..Acum ca am vb pe mess si ai dat mie web, m-am convins ...esti un tip jos cu palaria ! Ma inclin....Si, ma bucur sa te cunosc !
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sau tu crezi ca noi aici pe forum am venit cu pluta si ne minti tu asa cum vrei? Tu minti precum respiri si te mai crezi si femeia fatala..Normal ca esti convinsa ca exista reincarnare ...Cu siguranta tu crezi esti Cleopatra |
|
|
||||
|
||||
|
Reiki nu face?
|
||||
|
||||
|
merci beaucoup pour votre conseil :)
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Probabil din cauza agresivitatii.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 19:43:21 |
| Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 09:08:13 |
| Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 03:26:32 |
| Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 06:51:36 |
|
|