Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.08.2011, 23:35:08
caty_deea's Avatar
caty_deea caty_deea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Cat trebuie sa fii de FALSA sa intrebi de oameni cu care chiar acum vorbesti pe privat??
Cu cine din cei enumerati vb pe privat?
Chiar ii spuneam lui Raoul sa mai intre pe forum ca o sa intrebe lumea de el la membrii uitati,disparuti,iar el a zis ca nu isi mai aminteste nimeni de el.O sa ii dau o veste buna....
Vechi 15.08.2011, 23:38:53
misteria
Guest

Wink

Citat:
În prealabil postat de caty_deea Vezi mesajul
Cu cine din cei enumerati vb pe privat?
Chiar ii spuneam lui Raoul sa mai intre pe forum ca o sa intrebe lumea de el la membrii uitati,disparuti,iar el a zis ca nu isi mai aminteste nimeni de el.O sa ii dau o veste buna....
Da, Radu trandafir nu este....daciana muntenu tot nu...asa ca....ramane ca de obicei...."iubirea" cu gust de melasa...
Vechi 15.08.2011, 23:41:28
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Angry

Citat:
În prealabil postat de misteria Vezi mesajul
Da, Radu trandafir nu este....daciana muntenu tot nu...asa ca....ramane ca de obicei...."iubirea" cu gust de melasa...

sa inteleg ca "multa iubire" e aceeasi persoana cu admin Melissa care citeste discutiile din privat ale membrilor ????????????????????????????????????????????????
Vechi 15.08.2011, 23:45:01
misteria
Guest

Wink

Nu stiu dar inclin sa cred ca da...Oricum nu importa, stim cu totii ca masca poarta destule alte masti...de aceea iGNOR!
Vechi 16.08.2011, 01:53:25
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Soaree Vezi mesajul
sa inteleg ca "multa iubire" e aceeasi persoana cu admin Melissa care citeste discutiile din privat ale membrilor ????????????????????????????????????????????????
Citat:
În prealabil postat de misteria Vezi mesajul
Nu stiu dar inclin sa cred ca da...Oricum nu importa, stim cu totii ca masca poarta destule alte masti...de aceea iGNOR!
Nici atat nu te duce capul "Misterioaso" Calatoare, ca daca eu eram Admin, erai banata DIN NOU, de mult?

Oricum cred ca se distreaza bine Adminul nostru cand vede asemenea aberatii nocturne!
Vechi 16.08.2011, 11:03:55
N.Priceputu
Guest

Implicit

Mellisa, ai reușit să-i bulversezi pe toți; ai devenit un personaj misterios (Misteria e mic copil), cu multiple identități și puteri, văzătoare de pm-uri

Last edited by N.Priceputu; 16.08.2011 at 11:07:32.
Vechi 16.08.2011, 11:12:42
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Ai maare grijă, că acu' se ia și de tine.
Sfat: nu-i răspunde la nici un PM, dacă o faci, așteaptă-te să folosească în interes numai de ea știut informații din el/ele (pm-uri).
Vechi 17.08.2011, 13:23:11
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Mellisa, ai reușit să-i bulversezi pe toți; ai devenit un personaj misterios (Misteria e mic copil), cu multiple identități și puteri, văzătoare de pm-uri
a vorbit "in privat" nu se refera la a comunica prin PM-uri ci separat de forum, pe messenger. Probabil multi membrii discuta si separat de forum avandu-se unii pe altii in lista de contacte de pe Yahoo Messenger.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. Laura19 Generalitati 1 10.01.2012 19:43:21
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! cristiboss56 Generalitati 331 23.09.2011 09:08:13
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac Delirul Generalitati 9 11.05.2010 03:26:32
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii Julius Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 2 09.08.2009 06:51:36