![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Chiar ii spuneam lui Raoul sa mai intre pe forum ca o sa intrebe lumea de el la membrii uitati,disparuti,iar el a zis ca nu isi mai aminteste nimeni de el.O sa ii dau o veste buna....  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Da, Radu trandafir nu este....daciana muntenu tot nu...asa ca....ramane ca de obicei...."iubirea" cu gust de melasa...

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

sa inteleg ca "multa iubire" e aceeasi persoana cu admin Melissa care citeste discutiile din privat ale membrilor ????????????????????????????????????????????????  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nu stiu dar inclin sa cred ca da...Oricum nu importa, stim cu totii ca masca poarta destule alte masti...de aceea iGNOR!

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Citat: 

Oricum cred ca se distreaza bine Adminul nostru cand vede asemenea aberatii nocturne!  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Mellisa, ai reușit să-i bulversezi pe toți; ai devenit un personaj misterios (Misteria e mic copil), cu multiple identități și puteri, văzătoare de pm-uri   

Last edited by N.Priceputu; 16.08.2011 at 11:07:32.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Ai maare grijă, că acu' se ia și de tine. 

Sfat: nu-i răspunde la nici un PM, dacă o faci, așteaptă-te să folosească în interes numai de ea știut informații din el/ele (pm-uri). 

Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori"  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

a vorbit "in privat" nu se refera la a comunica prin PM-uri ci separat de forum, pe messenger. Probabil multi membrii discuta si separat de forum avandu-se unii pe altii in lista de contacte de pe Yahoo Messenger.

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma si mantuieste-ma pe mine pacatoasa http://mamiprovocarea.wordpress.com  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 19:43:21 | 
| Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 09:08:13 | 
| Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 03:26:32 | 
| Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 06:51:36 | 
| 
 |