Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2011, 08:53:22
NeInocentiu's Avatar
NeInocentiu NeInocentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.02.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Soaree Vezi mesajul
Ma intreb cum de este posibil ca la intrebari ce tin de activitatea administratorului, raspund mereu alte ID-uri, si nu administratorul, caruia ii este adresata, de fapt, intrebarea.
Poate ca se mai ocupa si de alte lucruri care ii iau mai mult timp.
Vechi 14.08.2011, 09:06:34
misteria
Guest

Implicit

Scotianul este in CONCEDIU DE ODIHNA ! Va reveni, fii linistita!
Vechi 14.08.2011, 10:05:42
Melissa
Guest

Implicit explicatii

Citat:
De curand am citit regulile acestui forum si nu am gasit nimic referitor la "politica" site-ului.

Si pentru a nu face risipa de cuvinte in alt colt al forumului, imi exprim aici o nelamurire referitoare la administratorul forumului. Sunt foarte derutat. Cand am intrat pe forum am cautat sa citesc un regulament. In sectiunea cu pricina am gasit o poezie. (!?) Am intrebat acolo unde pot gasi un regulament si mi-a raspuns un ID "Melissa". Apoi acelasi ID aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului. Am adresat o intrebare in acest sens acolo unde era discutia ("Citatul zilei ....etc) si am primit raspunsuri ironice cu gura pana la urechi care ma intrebau daca am gandit mai mult de o secunda inainte de a scrie, cand intrebarea mea era adresata doar pentru a ma lamuri. Cineva mi-a raspuns totusi, printr-un link, ca exista trei administratori.
Acum vad ca la intrebarile unora despre banarea cuiva, raspunde evaziv si laconic un alt ID, "cristiboss56".
Ma intreb cum de este posibil ca la intrebari ce tin de activitatea administratorului, raspund mereu alte ID-uri, si nu administratorul, caruia ii este adresata, de fapt, intrebarea.
1. este o buna organizare aici pe forum si totusi TU n-ai gasit regulamentul ! Ai dat de-o poezie si tot eu sunt de vina ca am sarit sa te ajut, dandu-ti linck-ul cu Regulamentul;intradevar, nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!

2. dupa ce ai citit Regulamentul, tot n-ai inteles nimic;

3. ti s-a mai spus ca pe threadul cu "Citatul pasnic si linistit", n-ai ce sa cauti daca n-ai simtul umorului pt. ca nu intelegi scopul acelui thread si zici ca unii ( ca mine) ii mustra pe altii:-)));

4. atunci cand cineva iti spune ca iti ia 1 secunda ca sa scrii un mesaj, se refera la lipsa gandirii de care dai dovada in acel mesaj;

5. atunci cand faci aprecieri la adresa unor useri, de genul "laconic si evaziv", ai bunul simt si citeste-i INAINTE contributia la acest forum sau TACI, ca sa nu devii si mai penibil decat esti!

6. aici nu esti pe CHAT cu administratorul, ca sa-ti raspunda la toate tampeniile; mai bine ai multumi userilor care incearca sa te indrume; Administratorul si-a facut treaba cu Regulamentul. Nu mai e problema lui daca unii useri se uita ca curca`n lemne la el..sau nu-l gasesc!

Last edited by Melissa; 14.08.2011 at 10:08:27.
Vechi 14.08.2011, 10:47:28
LaReine
Guest

Implicit

"... aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului."

Daca ne luam dupa "logica" e plin forumul de administratori .
Vechi 14.08.2011, 11:05:40
misteria
Guest

Wink

Citat:
În prealabil postat de LaReine Vezi mesajul
"... aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului."

Daca ne luam dupa "logica" e plin forumul de administratori .
EXACT....sau de unii care SE CRED administratori....
Vechi 15.08.2011, 16:22:00
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Implicit

Iertare, Intelepciunea Voastra, insa daca ma duc la un oftalmolog, zau ca nu am deloc chef sa fiu consultat de un ginecolog.
Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
1. este o buna organizare aici pe forum si totusi TU n-ai gasit regulamentul ! Ai dat de-o poezie si tot eu sunt de vina ca am sarit sa te ajut, dandu-ti linck-ul cu Regulamentul;intradevar, nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!

2. dupa ce ai citit Regulamentul, tot n-ai inteles nimic;

3. ti s-a mai spus ca pe threadul cu "Citatul pasnic si linistit", n-ai ce sa cauti daca n-ai simtul umorului pt. ca nu intelegi scopul acelui thread si zici ca unii ( ca mine) ii mustra pe altii:-)));

4. atunci cand cineva iti spune ca iti ia 1 secunda ca sa scrii un mesaj, se refera la lipsa gandirii de care dai dovada in acel mesaj;

5. atunci cand faci aprecieri la adresa unor useri, de genul "laconic si evaziv", ai bunul simt si citeste-i INAINTE contributia la acest forum sau TACI, ca sa nu devii si mai penibil decat esti!

6. aici nu esti pe CHAT cu administratorul, ca sa-ti raspunda la toate tampeniile; mai bine ai multumi userilor care incearca sa te indrume; Administratorul si-a facut treaba cu Regulamentul. Nu mai e problema lui daca unii useri se uita ca curca`n lemne la el..sau nu-l gasesc!
Vechi 15.08.2011, 17:18:55
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Data înregistrării: 14.06.2011
Locație: Apeture Science Laboratories
Religia: Ortodox
Citat:
Iertare, Intelepciunea Voastra, insa daca ma duc la un oftalmolog, zau ca nu am deloc chef sa fiu consultat de un ginecolog.
Aici e un forum... nu cabinet medical. Orcie stie iti poate da un raspuns... nu exista o regula ca doar adminul raspunde la intrebarile legate de forum.
Vechi 15.08.2011, 17:39:01
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Aici e un forum... nu cabinet medical. Orcie stie iti poate da un raspuns... nu exista o regula ca doar adminul raspunde la intrebarile legate de forum.
Se prea poate sa ai dreptate. Pe alte forumuri eram obisnuit cu un admin prezent care raspunde pentru a clarifica nelamuririle. Exista o forma de respect si conventii civilizate, raspunde doar cine este intrebat.
Vechi 15.08.2011, 18:09:13
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Data înregistrării: 14.06.2011
Locație: Apeture Science Laboratories
Citat:
Se prea poate sa ai dreptate. Pe alte forumuri eram obisnuit cu un admin prezent care raspunde pentru a clarifica nelamuririle. Exista o forma de respect si conventii civilizate, raspunde doar cine este intrebat.
Sunt 2 admini si un smod...
Pe un forum unde mai am acc au 19 staff members, 5admini, 22 smods, si 69mods si un ThreadBot... chiar un thread intitulat: ask the mods (admini sunt mai multi dar cred ca nu i-au adaugat pe toti), si pentru asta nimeni nu se supara ca useri dau raspunsuri... au si nominalizari de genul: most helpful user.

Last edited by GLAdoS; 15.08.2011 at 18:12:01.
Vechi 15.08.2011, 20:14:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Sunt 2 admini si un smod...
Pe un forum unde mai am acc au 19 staff members, 5admini, 22 smods, si 69mods si un ThreadBot... chiar un thread intitulat: ask the mods (admini sunt mai multi dar cred ca nu i-au adaugat pe toti), si pentru asta nimeni nu se supara ca useri dau raspunsuri... au si nominalizari de genul: most helpful user.
E site de CS? Asa s-ar explica aglomeratia si nu numai.. :)
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. Laura19 Generalitati 1 10.01.2012 18:43:21
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! cristiboss56 Generalitati 331 23.09.2011 08:08:13
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac Delirul Generalitati 9 11.05.2010 02:26:32
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii Julius Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 2 09.08.2009 05:51:36