Citat:
În prealabil postat de Soaree
De curand am citit regulile acestui forum si nu am gasit nimic referitor la "politica" site-ului.
Si pentru a nu face risipa de cuvinte in alt colt al forumului, imi exprim aici o nelamurire referitoare la administratorul forumului. Sunt foarte derutat. Cand am intrat pe forum am cautat sa citesc un regulament. In sectiunea cu pricina am gasit o poezie. (!?) Am intrebat acolo unde pot gasi un regulament si mi-a raspuns un ID "Melissa". Apoi acelasi ID aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului. Am adresat o intrebare in acest sens acolo unde era discutia ("Citatul zilei ....etc) si am primit raspunsuri ironice cu gura pana la urechi care ma intrebau daca am gandit mai mult de o secunda inainte de a scrie, cand intrebarea mea era adresata doar pentru a ma lamuri. Cineva mi-a raspuns totusi, printr-un link, ca exista trei administratori.
Acum vad ca la intrebarile unora despre banarea cuiva, raspunde evaziv si laconic un alt ID, "cristiboss56".
Ma intreb cum de este posibil ca la intrebari ce tin de activitatea administratorului, raspund mereu alte ID-uri, si nu administratorul, caruia ii este adresata, de fapt, intrebarea.
|
1. este o buna organizare aici pe forum si totusi TU n-ai gasit regulamentul ! Ai dat de-o poezie si tot eu sunt de vina ca am sarit sa te ajut, dandu-ti linck-ul cu Regulamentul;intradevar, nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!
2. dupa ce ai citit Regulamentul, tot n-ai inteles nimic;
3. ti s-a mai spus ca pe threadul cu "Citatul pasnic si linistit", n-ai ce sa cauti daca n-ai simtul umorului pt. ca nu intelegi scopul acelui thread si zici ca unii ( ca mine) ii mustra pe altii:-)));
4. atunci cand cineva iti spune ca iti ia 1 secunda ca sa scrii un mesaj, se refera la lipsa gandirii de care dai dovada in acel mesaj;
5. atunci cand faci aprecieri la adresa unor useri, de genul "laconic si evaziv", ai bunul simt si citeste-i INAINTE contributia la acest forum sau TACI, ca sa nu devii si mai penibil decat esti!
6. aici nu esti pe CHAT cu administratorul, ca sa-ti raspunda la toate tampeniile; mai bine ai multumi userilor care incearca sa te indrume; Administratorul si-a facut treaba cu Regulamentul. Nu mai e problema lui daca unii useri se uita ca curca`n lemne la el..sau nu-l gasesc!