![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
vointa...vointa...banuiesc ca vorbesti din prisma unei nefumatoare!nu e asa simplu!
|
|
|||
|
|||
![]()
Daaa vorbesc din prisma unei nefumatoare care a avut VOINTA si s-a lasat de fumat!:-)
|
|
|||
|
|||
![]()
sa sti ca are dreptate, eu m-am lasat de fumat la fel cum m-am apucat...
|
|
||||
|
||||
![]()
tatal meu s-a lasat de imediat dupa ce acitit o carte"Cea mai simpla metoda sa te lasi de fumat" de Alen Carr,daca nu ma gresesc editura Easy Way...din pacate e pe alta limba,dar este si in traducere,dar in romana inca n-am vazut-o...stiu ca el a descarcato pt altcineva pe l.rusa din net,daca o gasesti in (cred ca) te poate ajuta. el a citito in 6 ore,iar apoi cind a luat pachetul de tigari in mina a simtit un mare dezgust si lea lasat la gunoi.Doamne ajuta!
Fa-ti timp s-astepti din urma cind mergi cu slabanogi. Fa-ti timppe-un munte,seara,stind singur sa te rogi. Fa-ti timp sda stai cu mama si tatal tau batrini. Fa-ti timp de-o vorba buna si-o coaja pentru ciini. ... Fa-ti timp si-aduna zilnic din toate cite-un pic, Fa-ti timp,caci viata trece,chiar cind nu faci nimic. |
|
||||
|
||||
![]()
Slava Domnului,eu deja am gasito.sper sati fie de folos!
http://www.scribd.com/doc/47476233/I...Lui-Allen-Carr
Fa-ti timp s-astepti din urma cind mergi cu slabanogi. Fa-ti timppe-un munte,seara,stind singur sa te rogi. Fa-ti timp sda stai cu mama si tatal tau batrini. Fa-ti timp de-o vorba buna si-o coaja pentru ciini. ... Fa-ti timp si-aduna zilnic din toate cite-un pic, Fa-ti timp,caci viata trece,chiar cind nu faci nimic. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fumatul - boală sau lipsă a discernământului? | I.Calin | Generalitati | 71 | 01.03.2014 05:35:30 |
Fumatul si Impartasania | Don_Juan | Impartasania (Taina Euharistiei) | 194 | 29.04.2012 14:58:35 |
Fumatul din narghilea e pacat? | Stefan500 | Generalitati | 36 | 28.08.2011 15:01:30 |
Fumatul | CojocariPavel | Intrebari utilizatori | 16 | 18.03.2010 17:49:57 |
|