|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Citat: 
 nu stiu... cel putin nu e ilegal. vantul   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sau poate isi dau macar unii seama cat de penibili sunt cu problemele lor.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 E exact ca si uitatul la TV.....nu-ti place? Schimba canalul! Nu-ti place? Schimba forumul! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

_ _ _ damn it man the tv is broken again and i can't change the channel...
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

pune leptopul/netbookul pe scaun, si sta in genunchi, normal ca si cum ar citi din carticica. E acelasi lucru, si eu am mai facut asa.
		 Last edited by crestinOrtodoxa; 11.08.2011 at 16:04:24. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

I'm not  man I am woman. If the TV broken again you can remove it from the outlet.Use your fingers for this and do not mind.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Si sa va lasam sa fiti penibili in continuare? Chiar nu vreti sa va corectati macar putin?
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Administratorul formului isi cultiva  rabdarea  si noi odata cu el: Ai2 : Si sa va lasam sa fiti penibili in continuare? Chiar nu vreti sa va corectati macar putin? Ai2 : Sau poate isi dau macar unii seama cat de penibili sunt cu problemele lor. Ai2: Tu realizezi ca ai o mentalitate de sclav, nu? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Vezi ca e pacat, zicea IOLANDA.
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Cum / cand citim un acatist? | coralina | Rugaciuni | 42 | 29.11.2014 19:25:31 | 
| Cum citim Biblia? | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 28 | 31.08.2012 18:52:36 | 
| Sa ii aducem slava Lui Dumnezeu. Sa citim Psaltirea | Lucian008 | Rugaciuni | 30 | 29.12.2011 19:59:14 | 
| ce mai citim pe internet ? | preot_gabriel | Generalitati | 2 | 21.02.2010 23:01:59 | 
| ce avem in biblioteca, ce ne place sa citim? | primus | Generalitati | 63 | 25.07.2009 06:40:26 | 
|  |