![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Chestia asta a devenit deja penibilă.
Dacă ai ceva de spus, spune te rog cu smerenie. Dacă nu, nu. A... Și te rog să ne împărtășești și nouă sursa tălmăcirilor din Evanghelii, așa cum ni le arăți.
|
|||
|
|||
|
Citat:
dupa cum vezi . pina aici in demonstratie ai ceva de obiectat? e ceva incorect? multa iubire |
|
|
|||
|
|||
|
eeeiii..nu e vorba de rabdare la dragosP..el nu intelege nici lucrurile simple...vezi dialogul lui cu Glados de pe "citatul pasnic si neserios"..:-)))
|
|
|
||||
|
||||
|
Cu smerenie îți mulțumesc Melaso că-mi reamintești necontenit micimea putinței mele de a înțelege subtilitățile din postările fraților noștri.
Și, bineînțeles, te rog în continuare să-mi urmărești cu ardoare posturile și să-ți aduci contribuția minunată indicându-mi greșelile. Te rog să mă scuzi! @the_Listener: ai legătura!
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 10.08.2011 at 12:32:31. |
![]() |
| Tags |
| post, vegan, vegetarian |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 09:03:26 |
| OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 17:29:42 |
| De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 22:47:09 |
| Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 20:36:20 |
|
|