![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Amănunte...
Copy&paste din Părintele Cleopa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu înțeleg de ce nu se duc la mănăstire dacă disprețuiesc așa de tare cele ale firii. Trăim niște vremuri ciudate de tot: călugării au apucături mirenești iar mirenii sunt din cale-afară de călugăroși. Până la urmă nu numai că nu te atingi de jumătate decât cu programare în anumite zile și condiții! N-ai voie nici să experimentezi plăcerea trupească, că te duci și te spovedești la un zelotist, îi mărturisești "netrebnicia", apoi te alegi cu o cură de pâine uscată și apă pe o perioadă nedeterminată plus interdicție în biserică, respectiv ascultat slujba de afară prin gaura cheii. Sâmbătă nu că așa, duminică nu că altfel, lunea vine după duminică și marți liber la "echitație"... logică de farisei. Dacă te împărtășești nu! că necinstești cică pe Domnul. Păi dacă-i așa eu zic să nu mai mâncăm după Împărtășanie că spurcăm Sfintele cu cine știe ce chimicale cumpărate la supermarket. Și nici la veceu să nu ne ducem. Eventual, la marile praznice, ne luăm niște perfuzii și ne hrănim intravenos cu strictul necesar funcționării animalului în care e sechestrat sufletul nostru doritor de cele înalte. Îmi cer iertare, nu vreau să rănesc pe nimeni, dar sunt șocat să aflu ce cred unii că e dreapta-credință.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"In primul rand sunt interzise toate relatiile sexuale care nu sunt intre 2 fiinte omenesti, vii, de sexe diferite . Sunt interzise toate relatiile din care nu se poate procrea. Adica, gomorismul(sexul oral) si sodomismul(sexul anal). (Sodoma si Gomora) Pentru sexul oral este interzisa uneori Impartasania pe viata, sau alte ori pentru o anumita perioada de timp. Uneori este interzis si pupatul Icoanelor. Si este valabil si daca n-ai facut tu si ti s-a facut, nu numai ca esti considerat vinovat pentru tine, dar si pentru celalalt, l-ai lasat, indemnat sau acceptat sa-ti faca. Mai este considerat pacat si doggy style, pentru ca se considera ca ai realtii precum animalele, imitarea lor. (Cam asa e explicatia si in Indreptarul de spovedanie). Bine, mai sunt si altele, genul adugarii anumitor obiecte in relatile intime, onania, ce este legat de perversiuni…Cam atat imi aduc aminte. Poate mai sunt." Anonim Last edited by Azzuurra; 09.08.2011 at 19:17:13. |
|
||||
|
||||
![]()
inteleg ca si sarutul e interzis pentru d-voastra, nu puteti procrea prin sarut.
Sophia si eu va admir rezistenta :) Last edited by ioanna; 09.08.2011 at 19:21:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Azzuurra, o să-ți spun ce înțeleg prin zelotiști când îmi faci o legătură logică între ce am scris eu și ce-ai răspuns d-ta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
stiu pentru ca am si eu femei in familie. unul te va pedepsi daca ii spui ca ai purtat pantaloni pe strada, altul iti va spune ca nu pacatuiesti nici daca vii cu ei la biserica ... |
|
|||
|
|||
![]()
Ioanna cred că s-a referit la sărutul dintre soți, dacă am înțeles corect contextul...
|
||||
|
||||
![]()
Va inteleg si pe mine m-au surprins unele reactii de pe acest topic, aceasta intimitate programata, trecuta in agenda, lipsita de spontanietate, o schema rigida ce traseaza o rutina.
Last edited by ioanna; 09.08.2011 at 19:44:06. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noaptea de Anul Nou | parinteleiacob | Spiritualitatea ortodoxa | 15 | 03.01.2013 10:51:19 |
Despre Taina Nuntii in cultul rasaritean | Alexandru | Nunta | 18 | 10.05.2012 11:36:35 |
Scopul nuntii | Anna | Nunta | 59 | 25.04.2011 00:18:44 |
Noaptea de Înviere | Carmen FUNIERU | Diverse Sarbatori | 3 | 05.04.2010 15:40:34 |
In noaptea de Craciun | C.tin | Intamplari adevarate | 5 | 02.01.2009 22:15:28 |
|