![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=#993333]In "bratele parintesti"[/COLOR]
[COLOR=#993333] de Sfantul Ioan Iacob [/COLOR] [COLOR=#993333][/COLOR] [COLOR=#993333] Ramas de mic orfan pe lume, Ca un copil al nimanui, Mi-am pus nadejdea mea spre Domnul Cerand de-a pururi mila Lui[/COLOR] [COLOR=#993333] Bunica, Dumnezeu s-o ierte, Mi-a semanat de timpuriu In suflet tainele credintii Si rodul lor ma tine viu[/COLOR] [COLOR=#993333] O, scumpa mea batrana sfanta Eu, tot ce am iti datoresc, Caci m-ai adus la cunostinta Parintelui Celui Ceresc[/COLOR] [COLOR=#993333] "Cand tatal meu" (cum zice psalmul) "Si mama mea m-au parasit, Atuncea Domnul cel din ceruri La sanul milei m-a primit[/COLOR] [COLOR=#993333] Deci, suflete al meu smerite Intraripeaza-te mereu, Prin rugaciune prea fierbinte Si dragoste spre Dumnezeu.[/COLOR] [COLOR=#993333] Privind in inima cu mintea Sa cauti tainicul izvor, [/COLOR][COLOR=#993333] Din care viata se adapa Cu darul cel mantuitor[/COLOR] [COLOR=#993333] Urmeaza calea mantuirii Traind in pace singurel Si toata grija cea lumeasca S-o lepezi astazi pentru El.[/COLOR] [COLOR=#993333][/COLOR] [COLOR=#993333][/COLOR] [COLOR=#993333]O noapte binecuvântată![/COLOR]
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]()
Si mie mi se intampla la inceput sa nu pot da citatele, trebuie sa folosesti Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari sau internet explorer mai nou, ca browsere (programe) de navigare pe net.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vă mulțumesc mult pentru sfaturi, chiar îmi sunt de folos.
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Ioan Hozevitul | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 33 | 13.11.2011 16:31:11 |
Sfantul IOAN IACOB HOZEVITUL - Din Ierihon Catre Sion | razvan.mn | Resurse ortodoxe on-line | 23 | 11.10.2010 19:12:04 |
Sfantul Ioan Iacob Hozevitul | iulia_clau_edi | Intrebari utilizatori | 16 | 12.08.2010 02:51:20 |
Sf.Cv. IOAN IACOB de la Neamt - Hozevitul | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 5 | 04.08.2010 19:08:34 |
Ioan Iacob Hozevitul | Marius22 | Diverse Sarbatori | 1 | 05.08.2008 17:05:26 |
|