![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cine iti incurca planurile sociale,visele,sperantele,etc?Nu poti sa faci cati copii vrei,cu cine vrei,in indiferent ce circumstante?Cine te opreste? |
|
||||
|
||||
![]()
Parerea mea:
Cred ca nu ar mai fi atatea avorturi in tara (si in lume) daca barbatii cand au chef de sex de placere ar recurge la autoexcitare. Tot pacat este, dar nu cred ca din autoexcitare rezulta sarcina nedorita |
|
||||
|
||||
![]()
Aveți dreptate, nu rezultă. O altă modalitate ar fi practicarea sexului anal. De asemenea, din zoofilie nu rezultă sarcini nedorite.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 07.08.2011 at 22:33:34. |
|
||||
|
||||
![]()
Dar cred ca din sex anal si zoofilie pot rezulta boli venerice.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru sexul anal, deja există prezervative speciale.
|
|||
|
|||
![]()
Parcă subiectul thread-ului nu e despre perversiunile sexuale.
|
|
||||
|
||||
![]()
Unde am ajuns , DOAMNE , sa justificam un pacat cu alt pacat . . . ! ! !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Biserica?! e ca si si cum ar zice: "de ce talhariti? furati" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() femeile care fac avort .. eu vreau generatie noua CU MENTALITATI DE OAMENI , nu drepturi de doi lei inventate de niste vagabonzi ..... intelegi sau iti fac mai marunt? ![]() multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Istorioara despre avort | spre_rasarit | Generalitati | 53 | 09.04.2011 21:18:44 |
Despre avort-metodele contraceptive o solutie? | urzicuta | Generalitati | 61 | 02.06.2009 23:26:49 |
|