![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
O alta cauza este salarizarea proasta a profesorilor. Alte cauze sunt: starea de indisciplina, absenteismul, includerea in colective obisnuite a unor elevi cu probleme psihice grave etc. Sincer, eu ma indoiesc ca aceste cartele electronice vor rezolva problemele reale cu care se confrunta invatamantul. Citat:
Asta inseamna ca si tu ii consideri ,,inselati de draci'' sau ,,neo-securisti'' pe cei care afirma contrariul. Conform Apocalipsei si conform prorocirilor unor sfinti si ale unor duhovnici contemporani, da, crestinii trebuie sa aiba trezvie in aceste vremuri si sa respinga orice document antihristic: 1. ,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17) 2. ,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11. 3. ,,Si am vazut ca o mare de cristal, amestecata cu foc, si pe biruitorii fiarei si ai chipului ei si ai numarului numelui ei, stand in picioare pe marea de cristal si avand alautele lui Dumnezeu. Si ei cantau cantarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, si cantarea Mielului, zicand: Mari si minunate sunt lucrurile tale, Doamne Dumnezeule, Atottiitorule! Drepte si adevarate sunt caile Tale, Imparate al neamurilor! Cine nu se va teme de Tine, Doamne, si nu va slavi numele Tau? Ca Tu singur esti sfant si toate neamurile vor veni si se vor inchina inaintea Ta, pentru ca judecatile Tale s-au facut cunoscute.” ’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 15, versetele 2-4. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Scrie sau nu acolo ca inainte de pecetluire se cere lepadare sub pedeapsa cu moartea? Atunci de ce bateti campii si nu sunteti in stare sa citii Apocalipsa ca lumea ci luati doar ca sectarii ce va convine de acolo? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sau crezi ca asta se va intampla fara sa vina si Apocalipsa mai intai? Sau cum zicea un parinte, daca Hristos Cel fara vina, n-a intrat in Rai barberit, tuns si mancat, ci bine batut si schinguit, tu cu pacatele tale ai sa intri fluierand? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca pe tine nu te intereseaza nu e nici o suparare, dar nici nu cred ca are rost sa spui asta in gura mare de cate ori ai ocazia ca si cand ar fi cine stie ce virtute cand in ochii majoritatii de aici este o cadere si eventual inspira mila. Compasiune avem deja, cel putin cativa de pe aici, fii linistita. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Ca si cand ar fi cine stie ce virtute?" Dar e! Pentru mine, personalitatea mea, asa cum o fi ea, cu plusuri si minusuri, e o virtute. Nu o sa'mi fie niciodata rusine de ceea ce sunt. In ochii vostri sunt decazuta, pentru ca nu sunt credincioasa? :)) Bine, Alin! Ma doare ENOOOORM, dar asta e. Am sa supravietuiesc cumva cu suferinta asta! Mila voastra chiar nu ma intereseaza si mi'e complet inutila! Deci o puteti pastra pentru cineva caruia ii pasa de ea, impreuna cu compasiunea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Prin insasi natura lor cred ca e limpede ca argumentele crestine sunt de natura sa convinga crestini, nu atei. Citat:
Un criminal care ajunge pe scaunul electric mandru de ceea ce este si fara nici o farama de regret nu este mai putin criminal sau castiga ceva din umanitatea care si-a pierdut-o, ba dimpotriva. Mila autentica nu este inutila, nu se iroseste, nu se descurajeaza si nu se epuizeaza niciodata, nici chiar cand da peste rautate, minciuna, etc. :) A..si sa stii ca nu inseamna ca exclude atitudinea.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
E strict parerea ta ca eu am (de)cazut. Parere pe care o poti tine pentru tine, pe viitor! Impreuna cu orice alta parere pe care o ai despre mine. Pentru ca nu'mi pasa, pur si simplu! Priceput? :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Si nu e vorba de tine personal, ci la modul general. Citat:
Dar ca sa-ti dau oarecum curs invitatiei pot sa zic ca indiferenta ta ma lasa rece, n-am sa te ignor de acum inainte.. :)) Last edited by AlinB; 04.08.2011 at 21:02:48. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| O problema legata de pasapoartele electronice | Laura19 | Generalitati | 221 | 19.06.2016 00:13:06 |
| Buletine electronice in Germania | bmd | Stiri, actualitati, anunturi | 73 | 27.07.2011 19:22:23 |
| 2011 - carti de identitate electronice pt romani | podolski_2 | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 04.12.2010 14:17:26 |
| Carti de identitate electronice | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 11.07.2010 18:30:37 |
|
|