![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
BOR a spus ca nu vrea bani de la buget si ca 400 de milioane e costul total. Acum vor bani de la buget si au ajuns la 600 de milioane. Ce alta campanie mai desantata anticrestina in general si antiortodoxa in particular decat insasi promiscuitatea BOR? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Altceva nu știu și nici nu-mi permit să fac presupuneri. Sau dacă le fac, le țin pentru mine, afirmațiile le fac ÎNTOTDEAUNA când mă bazez pe ceva concret.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Se negociaza o constructie de 500 milioane de Euro, se face licitatie, vine unul zice "eu o fac cu 400 milioane" desi la banii astia clar iese in pierdere, dar nu conteaza, castiga licitatia, la cateva luni depune un memorie prin care cu N argumente aiuristice cere cresterea bugetului de la 400 la 600 milioane, binenteles ca se aproba, doar nu o sa se faca iar licitatie, si uite asa prin licitatie ce trebuia sa coste 500 costa 600. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 23:35:00 |
| Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 17:46:46 |
| Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 26.02.2010 00:42:41 |
|
|