Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2011, 13:18:53
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
de unde stii tu cum as reactiona eu daca parintele meu duhovnic mi-ar spune sa nu mai mananc carne? as face ascultare asta as face. Si daca si dansul mananca, si mi-a zis ca este rau sa renunt la consumul de carne si lactate pentru sanatatea mea, ai sa-mi spui ca parintele nu cunoaste nici Sfanta Scriptura nu? Desi dansul preda la Facultatea de Teologie. Si sa nu-l ascult?
du-te si pune-i problema ASA CUM AM PUS-O EU si vezi ce zice .... si apoi intoarce-te cu raspunsurile si combate-ma sau nu .... nimeni nu iti va spune ca e rau sa renunti la consumul de carne ca ar incalca postul unde este fara carne , lapte , brinza . oua , peste si ar insemna ca postul e rau ... asadar nu merge
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 02:48:25
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
du-te si pune-i problema ASA CUM AM PUS-O EU si vezi ce zice .... si apoi intoarce-te cu raspunsurile si combate-ma sau nu .... nimeni nu iti va spune ca e rau sa renunti la consumul de carne ca ar incalca postul unde este fara carne , lapte , brinza . oua , peste si ar insemna ca postul e rau ... asadar nu merge
multa iubire
i-am spus parintelui cele spuse de tine aici. mi-a replicat ca "a exagera intru post este exagerare si nu trebuie sa ne batem joc de sanatatea noastra si consumul de carne, lapte, branza, oua e lasat de Dumnezeu cu un scop. A zis ca tu esti cel care interpretezi Sfanta Scriptura cum vrea la fel ca protestantii si sa nu ma necajesc din pricina celor scrise de tine ci sa ma rog pentru tine sa te ajute Dumnezeu sa nu te nenorocesti mancand vegetarian prea mult timp.

L.E. vreau sa subliniez inca o data. Duhovnicul meu este unul dintre cei mai apreciati profesori de la Facultatea de Teologie, nu cred ca la capitolul dogmatica ii trebuie lectii de la tine. Dansul pregateste viitorii preoti. Iar ca fii duhovnicesti, are atat de multi incat mereu stau cate 30-40 persoane la coada ore intregi sa se spovedeasca la dansul de 2 ori pe saptamana.

http://mamiprovocarea.wordpress.com

Last edited by maria32; 04.08.2011 at 02:51:50.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 02:52:01
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
i-am spus parintelui cele spuse de tine aici. mi-a replicat ca "a exagera intru post este exagerare si nu trebuie sa ne batem joc de sanatatea noastra si consumul de carne, lapte, branza, oua e lasat de Dumnezeu cu un scop. A zis ca tu esti cel care interpretezi Sfanta Scriptura cum vrea la fel ca protestantii si sa nu ma necajesc din pricina celor scrise de tine ci sa ma rog pentru tine sa te ajute Dumnezeu sa nu te nenorocesti mancand vegetarian prea mult timp.
si ce parinte ti-a spus asta ? ca pun pariu ca nu i-ai spus cum trebuie si ce trebuie ... asadar imi dai si mie ocazia sa ii spun? ok ... si apoi vedem ... eu cred ca ti-a spus ce ti-a spus ca esti slaba in credinta .. de aia sau ca el maninca carne si nu putea sa iti spuna sa faci mai mult ca el .... asadar ma supun oricind tuturor parintilor, duhovnicilor care vin aici pe forum la o discutie in direct .... simplu ...
multa iubire
ps invita-l aici in direct si discut cu el de fata cu toti .... si vedem ce spune
ps am mai auzit de la unii care nu stiau nimic de vaccinuiri, ca e ok sa le faci ... si cind le-am spus ca au murit copii , au dat replica asa a vrut Dumnezeu , nu ca vaccinurile sunt buba .... asadar daca este asa de convins de faptul ca trebuie sa te rogi pentru mine adu-l aici ... si stai linistita ca parintele nu stie ce inseamna vegetarian ... el are impresia ca maninc o salata si doua fructe .... pun pariu oricind ca asa e.....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 02:56:43.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 03:09:12
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
si ce parinte ti-a spus asta ? ca pun pariu ca nu i-ai spus cum trebuie si ce trebuie ... asadar imi dai si mie ocazia sa ii spun? ok ... si apoi vedem ... eu cred ca ti-a spus ce ti-a spus ca esti slaba in credinta .. de aia sau ca el maninca carne si nu putea sa iti spuna sa faci mai mult ca el .... asadar ma supun oricind tuturor parintilor, duhovnicilor care vin aici pe forum la o discutie in direct .... simplu ...
multa iubire
ps invita-l aici in direct si discut cu el de fata cu toti .... si vedem ce spune
ps am mai auzit de la unii care nu stiau nimic de vaccinuiri, ca e ok sa le faci ... si cind le-am spus ca au murit copii , au dat replica asa a vrut Dumnezeu , nu ca vaccinurile sunt buba .... asadar daca este asa de convins de faptul ca trebuie sa te rogi pentru mine adu-l aici ... si stai linistita ca parintele nu stie ce inseamna vegetarian ... el are impresia ca maninc o salata si doua fructe .... pun pariu oricind ca asa e.....
multa iubire
ps nu isi asuma responsabilitatea de a te face pe tine sa intelegi ce spun eu .... el e tare acolo la teologie dar nu are studenti ca mine ( i-a ferit Dumnezeu sa dau la teologie ) ....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 03:14:50
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
ps nu isi asuma responsabilitatea de a te face pe tine sa intelegi ce spun eu .... el e tare acolo la teologie dar nu are studenti ca mine ( i-a ferit Dumnezeu sa dau la teologie ) ....
multa iubire
ne-a ferit pe noi Dumnezeu de preoti ca tine.

Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 03:52:35
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
ne-a ferit pe noi Dumnezeu de preoti ca tine.
nu sunt preot ... asadar pot spune .... si atita timp cit e un forum ORTODOX PUBLIC nu trebuie sa te spovedesti la mine .... daca as fi fost , ar fi fost cu totul altceva ... nu ai fi primit TOATE ADEVARURILE in acelasi timp ci as fi vazut cit de vrednica esti de ele ... sau as fi tacut in ceea ce te priveste ..... dar INFORMATIA este baza aici .... si nu ma tem de a mi-o sustine cu argumente ... cine se simte lezat poate sa nu se uite aici unde sunt eu ...
multa iubire

Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 04:14:41.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 02:58:34
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
i-am spus parintelui cele spuse de tine aici. mi-a

L.E. vreau sa subliniez inca o data. Duhovnicul meu este unul dintre cei mai apreciati profesori de la Facultatea de Teologie, nu cred ca la capitolul dogmatica ii trebuie lectii de la tine. Dansul pregateste viitorii preoti. Iar ca fii duhovnicesti, are atat de multi incat mereu stau cate 30-40 persoane la coada ore intregi sa se spovedeasca la dansul de 2 ori pe saptamana.
eu de obicei am un respect deosebit fata de parintii bisericii , dar daca e atit de tare cum spui tu , adu-l aici .... si apropo nu vreau sa fiu rau , dar intrebari: CUM ARATA ? slab ? gras? si cind si-a facut ultima data analizele ? hmmmm .... asa ca tot imi spui ca e tare de tot ....
multa iubire
ps e sfint ?
multa iubire
ps vreau sa vad si eu versetele biblice unde scrie DE OUA , BRINZA , ? hmmm ... l-ai intrebat pe parinte asta ? ca de vorbit e usor
multa iubire
stii cum vad eu ca l-ai intrebat pe parinte ?
cam asa ... parinte, e un cretin car zice ca e interzis sa maninci carne , lapte , brinza . oua , peste in biblie pe un forum crestin ortodox,, ce parere aveti ?
parintele ... saracu , e dus cu pluta si tu nu te supara pe el si roaga.te pentru el ... este o exagerare fata mea , Dumnezeu a lasat animalele cu un scop ( evitarea --- SA LE MINCAM) ....ha ha ha
multa iubire

Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 03:07:07.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 03:04:21
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
eu de obicei am un respect deosebit fata de parintii bisericii , dar daca e atit de tare cum spui tu , adu-l aici .... si apropo nu vreau sa fiu rau , dar intrebari: CUM ARATA ? slab ? gras? si cind si-a facut ultima data analizele ? hmmmm .... asa ca tot imi spui ca e tare de tot ....
multa iubire
ps e sfint ?
multa iubire
arata f bine, nu este gras, nu e nici slab, are 7 copii si slujeste ca preot de mir de peste 40 de ani.

in ochii fiilor lui duhovnicesti este vrednic *sfant nu e nimeni cat traieste pe pamant. poate ar fi util sa-ti spun ca l-au urmat fiii lui duhovnicesti cale lunga atunci cand a fost mutat de la o parohie din centru la una de la periferie? sau cand a fost mutat din provincie la Bucuresti? ca vin oameni de la mii de km distanta sa se spovedeasca la el.

Nu va intra pe internet si nici nu vei afla cum il cheama, caci e cunoscut, insa nu-ti este de folos sa stii asta.

Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 03:34:42
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
arata f bine, nu este gras, nu e nici slab, are 7 copii si slujeste ca preot de mir de peste 40 de ani.

in ochii fiilor lui duhovnicesti este vrednic *sfant nu e nimeni cat traieste pe pamant. poate ar fi util sa-ti spun ca l-au urmat fiii lui duhovnicesti cale lunga atunci cand a fost mutat de la o parohie din centru la una de la periferie? sau cand a fost mutat din provincie la Bucuresti? ca vin oameni de la mii de km distanta sa se spovedeasca la el.

Nu va intra pe internet si nici nu vei afla cum il cheama, caci e cunoscut, insa nu-ti este de folos sa stii asta.
mutarile si alte treburi nu ma impresioneaza ... asta e alta discutie si alte lucruri
nu ma intereseaza el ca persoana ... ma intereseaza dialogul ... iar eu in bucuresti nu vin pentru el ... tu poti sa fi ŽŽ vocea mea ŽŽ daca consideri ca e atit de tare cum zici .... si eu oricind il provoc la dialog .... cu toti de fata ... am scris si intr-un post mai clar
multa iubire
ps daca imi spui ca el ti-a zis FARA SA IMI DAI POSIBILITATEA de aparare asta este deja inselatorie .... e ca si cum as asculta doar o parere fara ca cei doi sa se fi intilnit vreodata IN DIRECT .... si crede-ma ca dialogul cu mine va fi interesant si e posibil sa vrea sa ne imprietenim.... si cu mine va discuta la alt nivel fata de tine .... e o diferenta ... dar nu ai cum sa intelegi aceste lucruri ....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 04:56:04
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:

.
waw ..descrierea ta este extraordinara si eu o sa o continui ca sa vezi ca am inteles-o foarte bine
. nu e nici slab dar nici gras , ---- continui eu ...nici frumos dar nici urit , nici prost , dar nici destept , nici inalt dar nici scund .... e ca in povestea aia cu
ciorba nu e nici prea calda , nici prea rece ..... nu se stie cum e ....
mullta iubire
ps eu unu raman uimit cind vad astfel de descrieri , ma uit ca vitelul la poarta noua si ma intreb daca nu sunt beat desi am baut doar apa ..... cred ca mi s-a stricat creierul de nu inteleg ....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 04:59:16.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 18:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 23:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 16:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 09:36:51