![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Gresit. Despre pazirea zilei a saptea se discuta foarte mult, in NT. Numai in cele 4 Evanghelii, cuvantul "sambata" (sambete, sambetei) apare de cca 52 de ori. Domnul sambetei (vezi Marcu 2:28) dezleaga sambata de regulile fariseilor (cu care intra des in conflict) si ne invata cum trebuie sa pazim ziua a saptea (singura zi din saptamana, binecuvanta si sfintita de Dumnezeu). Citat:
Cineva a schimbat pazirea zilei a saptea, poruncita de Dumnezeu ca zi de odihna inchinata Domnului, cu ziua intaia. Dumnezeu nu are nici un amestec in aceasta schimbare. Nu se spune nicaieri, in Cuvantul lui Dumnezeu, ca ar fi fost sfintita si binecuvantata ziua intaia (duminica). Singura zi binecuvantata, sfintita si poruncita de Dumnezeu ca zi de odihna inchinata Domnului, este ziua a saptea. De ce au schimbat? Nu stiu. Poate aceeasi intrebare le va fi pusa si la judecata. Oare ce vor raspunde? Din partea cui? Din a dvs.? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
faptul ca scrie de 52 de ori e irelevant SPUNEAM CA NU MAI E PORUNCA ,,, TU NU FACI DIFERENTA si e tipica sectarilor ... adu versetele PE RIND , ATENTIE AM SPUS PE RIND si discutam sa iti arat cit de habarnist esti ( nu esti unicul asa ca toti suntei habarnisti si ma refer la secte ... multa iubire Citat:
multa iubire Citat:
ba se spune amice DAR TU NU INTELEGI .... multa iubire ps mai studiaza ca din astia ca tine am mincat multi la viata mea ... asadar stiu versetele voastre si interpretarile ABERANTE dar de amuzament le astept si aici ca sa arat si aici tututor celor care au urechi de auzit , si ochi de vazut adevarul despre voi . TE INCUMETI ? FA-O MULTA IUBIRE Citat:
multa iubire .?[/quote] MULTA IUBIRE |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|