![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Ce am inteles eu este ca evolutia vietii nostre este cunoscuta de catre Domnul dar nu intervine asupra deciziilor nostre lasandu-ne acest liber arbitru. Ca noi il folosim bine sau rau este treaba noastra si candva o sa raspundem pentru asta. Atunci care mai este rolul rugaciunilor nostre ? Nu cumva singura rugaciune "corecta" este cea in care cerem iertare Domnului pentru pacatele noastre ( alegeri gresite in viata , alegeri pe care le facem pentru ca avem acel liber arbitru). Faptul ca nu predetermina inseamna ca nici nu ne influenteaza alegerile din timpul vietii ? Sper ca se intelege care este dilema mea. Adica ce rost are sa ma rog pentru ajutor la un examen de exemplu cand se stie deja daca-l iau sau nu. Examenul e doar un exemplu care mi-a venit in minte ca nu am de dat nici un examen , am dat destule la viata mea, dar se pare ca l-am picat pe cel mai important pana acum :).  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Daca Adam n-ar fi mancat din pom femeia ar fi nascut fara durere in alt mod decat cel de acum. Se spune ca Maica Domnului ar fi nascut in modul in care Dumnezeu vroia sa decurga nasterea pentru femei, fara durere si chin. Avand aceasta nastere Maica Domnului a ramasa fecioara si dupa nastere. 

Pronia insemna ingrijirea lui Dumnezeu pentru om. Nu e predestinare in sens ca lucrurile se pot schimba.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nu prea inteleg , scuze.

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Din păcate nici nu prea ai ce.

Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori"  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Soarta scrisa sau liberul arbitru? | mirceab26 | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 59 | 17.12.2011 13:59:11 | 
| liberul arbitru | fanietta | Generalitati | 15 | 24.05.2011 11:30:54 | 
| liberul arbitru | gd1859 | Despre Sfanta Scriptura | 33 | 18.10.2009 12:57:25 | 
| Planul lui Dumnezeu vs. liberul arbitru | giovaninnaa | Generalitati | 14 | 21.05.2009 14:16:20 | 
| Liberul arbitru | silverstar | Generalitati | 13 | 08.01.2007 15:13:17 | 
| 
 |