Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2011, 12:39:59
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Misteria: Ești un spirit evoluat, care ai surprins perfect mesajele divine înscrise în memoria existenței noastre ! Da, lectia primordială a fost și rămane iubirea, aceea profundă care nu se lasaă alterată de micimea mintilor umane avide sa se creadă atotștiutoare, superioare tuturor care cred oarecum altfel...De aceea eu zic că e indicat intâi să ramanem OAMENI si CRESTINI, apoi tot restul....
Spirit evoluat sau om normal cu o gandire normala? Numai in armonia dintre fiintele umane in Dumnezeu se arata ca noi am parasit egoismul ca chip general al pacatului, de aceea doar urmarind comuniunea interumana poti atinge acea stare de desavarsire, inaltatoare si sublima, esenta vietuirii in har si adevar, “mantuirea” nefiind altceva decat starea finala desavarsita a acestei trairi. Da, ortodoxia e Adevarul ,adevar reflectat prin iubirea si bunatatea imanenta. Trairea transcendentului este o experienta spirituala imanenta. Poti sa citesti si din Dalai Lama daca doresti, poti sa apreciezi intelepciunea lui Confucius sau Zoroastru etc. nici macar nu poti spune ca e gresit ce spun ei, daca reducem la esenta, cam toate sunt indemnuri spre moralitate, omenie, compasiune, pace regasite de altfel si in Crestinism. Da, ortodoxia te „sfinteste” !

Last edited by ioanna; 01.08.2011 at 13:29:38.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11