![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Iar te pripești....Nu trebuie să aduc argumente NIMĂNUI pt ceea ce aleg să citesc...Nici măcar topicul nu este în măsură prin formulare să oblige la așa ceva..Însă da, cu vînătoarea de vrăjitoare mereu o nimeresc cînd dau peste spirite care se cred mult mai elevate , fără ca măcar să aibă o idee clară cu cine vorbesc și despre ce anume...Deci...Prietenește ți-aș recomanda..Calea tăcerii ....sigur vb de cartea lui Aivanhov...
|
|
|
|||
|
|||
|
Îmi plac și Ouspensky și Gurdjief deopotrivă iar acum îl citesc pe Schroeder prin cartea Omul și Îngerii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire |
|
|
|||
|
|||
|
Recunosc ca in suflet am 25 de ani mereu....biologicul insa apartine categoric altor trepte dar am o open mind asa ca never nu ma voi supune limitarii....regret !
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire ps sa nu faci greseala sa imi recomanzi vreo carte de tip new age , ok? multa iubire Last edited by the_Listener; 31.07.2011 at 21:42:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by misteria; 31.07.2011 at 22:04:45. |
|
|
|||
|
|||
|
De curand mi-am propus sa recitesc DARUL IUBIRII de Kahlil Gibran ! Este o carte absolut magnifica !
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire Last edited by the_Listener; 31.07.2011 at 22:13:59. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
O minte deschisa la orice este precum o casa cu usile si ferestrele larg deschise, prin care poate intra oricine, orice. Nu este suficient sa avem o minte deschisa, mai este nevoie si de discernamînt; altfel, ne putem trezi cu gândirea virusata. Cum nu stim - noi, oamenii - sa ne pazim mintea, dar mai ales sufletul ... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si in plus eu fiind fiinta de lumina nu ma pot impiedica de cioturi...Zbor prea inalt ca sa zaresc nimicurile, caci alta este calea mea spre VIATA in ADEVAR.. Multumesc de sfat, insa sunt suficient de ancorata realitatii ca sa imi stiu alege lectura...pentru ca pana la urma despre ASTA se face vorbire....Drept care uite ma gandesc sa imi cumpar o carte ce imi face cu ochiul demult,"Cum se evita vorbirea cu prostii sau 1oo de fetze ale celuilalt" de Smart Queenie ps. de cate ori voi gasi ceva interesant va voi anunta CU MULTA IUBIRE ! Last edited by misteria; 01.08.2011 at 08:17:49. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ati citit... | timeea89 | Generalitati | 11 | 23.01.2015 12:36:59 |
| Ne-a citit la morti! | bitaionela | Vrajitoria | 21 | 20.06.2011 22:24:41 |
| Merită citit ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 20 | 26.04.2010 11:07:36 |
| Ce carti de misiologie-sectologie ati citit? | Mirean | Secte si culte | 22 | 14.04.2009 13:56:42 |
| Daca a citit cineva | truthtostone | Generalitati | 0 | 22.11.2008 14:23:27 |
|
|