Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.07.2011, 17:34:04
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Data înregistrării: 14.06.2011
Locație: Apeture Science Laboratories
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
tocmai cand m-ai facut si pe mine curios...imi raspunzi cu intrebare...s-au ai simtit capcana?
Erai curios? Argumentele sunt cele contradictorii referitoare la necazuri si la faptul ca pe tine mama ta te-a invatat sa nu jignesti, ca sa intelegi la ce ma refeream prin sintagma "gunoi". Si nu te mai maguli... nu ai tu inteligenta sa intinzi capcane.

Last edited by GLAdoS; 29.07.2011 at 17:38:48.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2011, 17:51:08
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Erai curios? Argumentele sunt cele contradictorii referitoare la necazuri si la faptul ca pe tine mama ta te-a invatat sa nu jignesti, ca sa intelegi la ce ma refeream prin sintagma "gunoi". Si nu te mai maguli... nu ai tu inteligenta sa intinzi capcane.
uite istoricul ... iar contradictiile sunt nefondate si REPET cu intrebari stupide...

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS
Interesant... ne e cumva acest peisaj contrar cu cel al lui Dumnezeu cel bun si iertator care nu se razubna?
"Nouă, toate necazurile vieții ne vin de la greșeli, nu de la Dumnezeu. El numai le îngăduie, și spală cu ele vinovățiile noastre. Oamenii însă tare greu pricep, că ispășirea prin necazuri dovedește, nu părăsirea lui Dumnezeu, ci milostivirea Lui."
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
"Nouă, toate necazurile vieții ne vin de la greșeli, nu de la Dumnezeu. El numai le îngăduie, și spală cu ele vinovățiile noastre. Oamenii însă tare greu pricep, că ispășirea prin necazuri dovedește, nu părăsirea lui Dumnezeu, ci milostivirea Lui."
Sa inteleg ca, necazurile nu vin de la nimeni... apar asa pur si simplu la pacatosi? inseamna ce eu am putine pacate atunci?

În prealabil postat de ovidiu b.
Dragule ....inavata sa citesti inainte de a pune la intrebare stupida la un raspuns atat de clar...dar vad ca voi ATEII interpretati asa cum suna voua bine.
Ca nu ai necazuri...poate si-a uitat Dumnezeu de tine...mai cugeta la acest aspect.
Vezi ca te contrazici... ai zis ca necazurile nu vin de la Dumnezeu, ci de la greseli si el le ingaduie doar, dar acum zici ca a uitat de mine pt ca nu am necazuri....
Citat:
Vezi ca te contrazici... ai zis ca necazurile nu vin de la Dumnezeu, ci de la greseli si el le ingaduie doar, dar acum zici ca a uitat de mine pt ca nu am necazuri....
nu ma contrazic dragule...fa o simpla analogie la cele 2 afirmatii facute de mine...daca vrei iti traduc...dar iti mai las tema de gandire...poate pui putin neuronul gandirii in functiune
Citat:
vai.... chiar imi traduci? si cum vei traduce un non-sens?
ti l-ai tradus ...cam greu...si uite ca nu ai dat nici de rezultatul bun...dar daca te plictisesti cauta in alata parte...se pare ca pe voi ATEII constiinta va ma tine aici ...vreti nu vreti tot il pomeniti pe Dumnezeu...asa ca va sugerez sa va faceti un forum unde sa puteti expune ideile....ahhhh dar am uitat voua va plac contradictiile ....de asta sunteti voi aici
Reply With Quote
Vechi 29.07.2011, 18:15:43
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Smile

Citat:
uite istoricul ... iar contradictiile sunt nefondate si REPET cu intrebari stupide...
chiar nu ai observat non-sensul?
Citat:
Nouă, toate necazurile vieții ne vin de la greșeli, nu de la Dumnezeu.
Citat:
Ca nu ai necazuri...poate si-a uitat Dumnezeu de tine
E mai clar acum? Nu? Nici nu ma asteptam sa fie... de aceea ai stofa de credincios
Reply With Quote
Vechi 29.07.2011, 19:51:04
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
am zis "putine" dar individul a citit ca nu as avea....
Da, da. "Putine" inca...
Reply With Quote
Vechi 29.07.2011, 21:02:43
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Da, da. "Putine" inca...
ce-ai mai vrea tu sa moara si capra vecinului... :)
Reply With Quote
Vechi 29.07.2011, 21:20:30
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
apropo de jignit...vrei sa-ti REAMINTESC cine a jignit primul...vezi ca iarasi iesi sifonat...si daca vrei iti explic si NONSENSUL concluzinat numai de tine

Numai bine!
Reply With Quote
Vechi 29.07.2011, 21:33:54
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Citat:
apropo de jignit...vrei sa-ti REAMINTESC cine a jignit primul...vezi ca iarasi iesi sifonat...
Comentariul ales de tine este este mult mai recent decat cele pe care ti le-am dat eu de la tine... le mai sti care erau nu? sau poate vrei sa ti le pun(iarasi) si sa-ti arat minutul si secunda? Si mai ai tupeul sa vii sa dezinformezi? sifonat ai fost numa tu... si acum incerci sa-ti repari imaginea.

Citat:
si daca vrei iti explic si NONSENSUL concluzinat numai de tine

Numai bine!
Se scrie concluzionat... si nonsensul este in argumentele tale, desi mult ai vrea tu mult sa mi-l pasezi mie... ca sa scapi si sa nu mai dai tu explicatii suplimentare.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2011, 22:19:07
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Comentariul ales de tine este este mult mai recent decat cele pe care ti le-am dat eu de la tine... le mai sti care erau nu? sau poate vrei sa ti le pun(iarasi) si sa-ti arat minutul si secunda? Si mai ai tupeul sa vii sa dezinformezi? sifonat ai fost numa tu... si acum incerci sa-ti repari imaginea.

Se scrie concluzionat... si nonsensul este in argumentele tale, desi mult ai vrea tu mult sa mi-l pasezi mie... ca sa scapi si sa nu mai dai tu explicatii suplimentare.
CITAT
În prealabil postat de Melissa
Incep cu perele. Te rog sa-mi indici o sursa unde pot sa vad scris ca e adevarata afirmatia pe care o sustii.

GLAdoS: cred ca sursa lui e 0TV... lol

GLAdoS: cine mos craciun? lol....

upsss...te-am atentionat ca o sa iesi sifonat ...dar vad ca ai memorie scurta ...sa nu mai vorbim de capcana ...te-am batut cu armele tale - chiar tu mi-ai amintit...pace tie

Last edited by ovidiu b.; 29.07.2011 at 22:42:11.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2011, 22:41:27
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Glados

Esti un fel de mr. Darcy din "Mandrie si prejudecata". Nu cred ca esti tu atat de sarcastic si arogant pe cat ai vrea sa pari. Daca ai fi asa n-ai avea ce cauta pe un forum crestin-ortodox.
Suferi cumva din dragoste???
Reply With Quote
Vechi 29.07.2011, 22:42:04
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Citat:
CITAT
În prealabil postat de Melissa
Incep cu perele. Te rog sa-mi indici o sursa unde pot sa vad scris ca e adevarata afirmatia pe care o sustii.

GLAdoS: cred ca sursa lui e 0TV... lol

GLAdoS: cine mos craciun? lol....

upsss...te-am atentionat ca o sa iesi sifonat ...dar vad ca ai memorie scurta ...sa nu mai vorbim de capcana ...esti departe fiule...pace tie
Ai luat cumva discutia dint-un alt thread?... lol...
Well done. Here are your test results: You are a horrible person. I'm serious, that's what it says: A horrible person. We weren't even testing for that. Don't let that "horrible person" thing discourage you. It's just a data point.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cine la creat pe dumnezeu? rafella Generalitati 28 30.04.2016 07:23:14
Pe cine pedepseste Dumnezeu? alexandra75 Intrebari utilizatori 14 25.09.2012 01:01:21
cine crede in soarta ? pocoo Vrajitoria 46 18.07.2011 21:09:02
cine mai crede in cuvantul prietenie? alinutza0707 Nunta 30 22.03.2011 14:52:27