![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Erai curios? Argumentele sunt cele contradictorii referitoare la necazuri si la faptul ca pe tine mama ta te-a invatat sa nu jignesti, ca sa intelegi la ce ma refeream prin sintagma "gunoi". Si nu te mai maguli... nu ai tu inteligenta sa intinzi capcane.
Last edited by GLAdoS; 29.07.2011 at 17:38:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat: În prealabil postat de GLAdoS Interesant... ne e cumva acest peisaj contrar cu cel al lui Dumnezeu cel bun si iertator care nu se razubna? "Nouă, toate necazurile vieții ne vin de la greșeli, nu de la Dumnezeu. El numai le îngăduie, și spală cu ele vinovățiile noastre. Oamenii însă tare greu pricep, că ispășirea prin necazuri dovedește, nu părăsirea lui Dumnezeu, ci milostivirea Lui." Citat: În prealabil postat de ovidiu b. "Nouă, toate necazurile vieții ne vin de la greșeli, nu de la Dumnezeu. El numai le îngăduie, și spală cu ele vinovățiile noastre. Oamenii însă tare greu pricep, că ispășirea prin necazuri dovedește, nu părăsirea lui Dumnezeu, ci milostivirea Lui." Sa inteleg ca, necazurile nu vin de la nimeni... apar asa pur si simplu la pacatosi? inseamna ce eu am putine pacate atunci? În prealabil postat de ovidiu b. Dragule ....inavata sa citesti inainte de a pune la intrebare stupida la un raspuns atat de clar...dar vad ca voi ATEII interpretati asa cum suna voua bine. Ca nu ai necazuri...poate si-a uitat Dumnezeu de tine...mai cugeta la acest aspect. Vezi ca te contrazici... ai zis ca necazurile nu vin de la Dumnezeu, ci de la greseli si el le ingaduie doar, dar acum zici ca a uitat de mine pt ca nu am necazuri.... Citat: În prealabil postat de GLAdoS Vezi ca te contrazici... ai zis ca necazurile nu vin de la Dumnezeu, ci de la greseli si el le ingaduie doar, dar acum zici ca a uitat de mine pt ca nu am necazuri.... nu ma contrazic dragule...fa o simpla analogie la cele 2 afirmatii facute de mine...daca vrei iti traduc...dar iti mai las tema de gandire...poate pui putin neuronul gandirii in functiune Citat: În prealabil postat de GLAdoS vai.... chiar imi traduci? si cum vei traduce un non-sens? ti l-ai tradus ...cam greu...si uite ca nu ai dat nici de rezultatul bun...dar daca te plictisesti cauta in alata parte...se pare ca pe voi ATEII constiinta va ma tine aici ...vreti nu vreti tot il pomeniti pe Dumnezeu...asa ca va sugerez sa va faceti un forum unde sa puteti expune ideile....ahhhh dar am uitat voua va plac contradictiile ....de asta sunteti voi aici |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da, da. "Putine" inca...
|
|||
|
|||
![]()
ce-ai mai vrea tu sa moara si capra vecinului... :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai bine! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se scrie concluzionat... si nonsensul este in argumentele tale, desi mult ai vrea tu mult sa mi-l pasezi mie... ca sa scapi si sa nu mai dai tu explicatii suplimentare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În prealabil postat de Melissa Incep cu perele. Te rog sa-mi indici o sursa unde pot sa vad scris ca e adevarata afirmatia pe care o sustii. GLAdoS: cred ca sursa lui e 0TV... lol GLAdoS: cine mos craciun? lol.... upsss...te-am atentionat ca o sa iesi sifonat ...dar vad ca ai memorie scurta ...sa nu mai vorbim de capcana ...te-am batut cu armele tale - chiar tu mi-ai amintit...pace tie Last edited by ovidiu b.; 29.07.2011 at 22:42:11. |
|
||||
|
||||
![]()
Glados
Esti un fel de mr. Darcy din "Mandrie si prejudecata". Nu cred ca esti tu atat de sarcastic si arogant pe cat ai vrea sa pari. Daca ai fi asa n-ai avea ce cauta pe un forum crestin-ortodox. Suferi cumva din dragoste??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
________________________________________ Well done. Here are your test results: You are a horrible person. I'm serious, that's what it says: A horrible person. We weren't even testing for that. Don't let that "horrible person" thing discourage you. It's just a data point. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine la creat pe dumnezeu? | rafella | Generalitati | 28 | 30.04.2016 07:23:14 |
Pe cine pedepseste Dumnezeu? | alexandra75 | Intrebari utilizatori | 14 | 25.09.2012 01:01:21 |
cine crede in soarta ? | pocoo | Vrajitoria | 46 | 18.07.2011 21:09:02 |
cine mai crede in cuvantul prietenie? | alinutza0707 | Nunta | 30 | 22.03.2011 14:52:27 |
|