![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sper totusi ca cei inselati nu au dorit acest lucru si ca doar sunt pacaliti. Multumesc si o seara placuta si tie. |
|
|||
|
|||
![]()
perioada in care diavolul e 'izolat' e perioada de la crestinism pana la apostazie... apoi va fi 'dezlegat' , si apoi 'aruncat in focul vesnic' odata cu a doua venire a lui Hristos.
|
|
||||
|
||||
![]()
Un Sfant Parinte spunea ca fara diavol si ispitele sale omului i-ar fi imposibil sa se mantuiasca...
|
|||
|
|||
![]()
Poate ca are dreptate...poate ca este un rau "necesar"... dar poate ca fara el nu am fi cazut in pacat.
|
|
|||
|
|||
![]()
rautatea, coruptabilitatea, slabiciunea, etc il fac pe om sa se smereasca... acestea mai inainte mentionate sunt lucrari ale diavolului..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica trebuie sa ne mantuim de rau, iar raul trebuie sa existe ca sa avem de ce ne mantui? Oare de ce sa nu putem sa traim fara rau, in armonie si pace? De ce totusi Ne-a lasat raul? Si la ce mai foloseste daca il Va distruge abia atunci (la a doua venire a Lui Hristos, sau cand va fi)? Si inca ceva: Cine "se vrea inselat"? Of mai AlinB!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ar mai ava intriga biblia... LOL |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O data ce noi am am adus efectiv raul pe Pamant, el nu poate disparea pur si simplu. Deocamdata raul functioneaza ca o sita, cu el se decanteaza oamenii care vin in lume. La momentul hotarat de Dumnezeu, va disparea cu desavarsire, dar deocamdata ultima batalie nu s-a dat. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum sa nu... este in puterea lui Dumnezeu, nu?
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu a creat îngerii, ca și pe noi, după Chipul sau Modelul Său. Asta presupune, printre alte atribute esențiale, libertatea creaturilor pentru totdeauna. Deci Creatorul poate orice, dar o dată ce a hotărît să să ne facă liberi și veșnici, așa este și va fi.
Trebuie să înțelegem bine noțiunile fundamentale ale credinței ortodoxe, altfel putem cădea în capcanele atee care susțin că Dumnezeu nu e atotputernic deoarece nu face ce vor ei să facă.
izolare |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
E posibil!!!!!!!!!! | piedonee | Intamplari adevarate | 4 | 09.11.2011 15:29:37 |
Este posibil...? | Crysby | Vrajitoria | 19 | 22.07.2011 00:53:21 |
Daca este posibil o rugaciune ! | Darkanian | Rugaciuni | 3 | 13.01.2010 08:51:07 |
tragic dar posibil | tigerAvalo9 | Generalitati | 7 | 09.09.2008 18:57:19 |
|