![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu vad nicio diferenta intre fabulatiile ortodoxe si prostiile debitate de Oreste Șpiritualul. Topicul asta imi aduce aminte de o vorba din popor: "rade ciob de oala sparta".
|
|||
|
|||
![]()
Nu te contrazic, insa tipul distorsioneaza teoriile stiintifice si baga tot felul de nonsensuri dand impresia de cult/intelectual. E destul de nociv sa il asculti.
|
|
||||
|
||||
![]()
Numai un om lipsit de bun simt poate fi pacalit de figurile lui de baiet "scolit". Nu tre' sa fii as in materie de stiinta ca sa-ti dai seama cand un om bate campii.
|
|||
|
|||
![]()
Atunci ce zici despre un copil cu full-acces la asa ceva?
|
|
||||
|
||||
![]()
N-am prea vazut copii pasionati de ezoterism.
Poate adult cu minte de copil :)).
|
|||
|
|||
![]()
Ridic miza, stii prea bine ca oreste nu este un fan al medicinei si al realitatii in general, deci un parinte fan-oreste cam cate daune i-ar face copilului sau daca l-ar supune la activitati de genul acesta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Deloc dacă știi ce să alegi,deci trebuie ca cel ce il urmărește să aibe un volum anume de cunoștințe! Oricum este citit băiatul, însă uneori vorbește prea mult și în plus...Iar noi e indicat să nu judecăm precum ateii, care fac pe toși ceilalți idioți, făra a se fi uitat măcar o secundă in propria lor oglindă...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre emisiunea si cartea lui Oreste? | alexdu | Generalitati | 47 | 22.01.2013 10:22:31 |
Codul lui Oreste | OmuBun | Stiri, actualitati, anunturi | 136 | 04.02.2011 08:19:48 |
|