![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Să admitem, însă că e așa. Probabil că în Dumnezeu pot crede fie cei care sunt proști și știu că sunt proști, adică oamenii simpli, care nu cunosc multe dar știu că nu cunosc. Pentru ei lumea care-i înconjoară e o mare necunoscută, un mister imens, și cred că Dumnezeu este explicația ultimă pentru tot. Fie cei care sunt foarte inteligenți sau care au ajuns să cunoască foarte mult, dându-și seama că ceea ce nu cunosc e cu mult mai mult decât ce cunosc. Și, din nou, sunt deschiși față de misterul care îi înconjoară. Problema este cu cei de la mijlocul intervalului, adică cei care și-au pierdut inocența omului simplu, care au început să cunoască lumea în care trăiesc, dar, desprinși de pământ și neajungând încă la cer, cred că au ajuns să știe. Se mulțumesc cu ceea ce cunosc și cred că mai mult de atât nu poate fi cunoscut; prin urmare, nu are cum să existe. Ei au certitudini care îi închid în ei înșiși, certitudinea că lumea nu e decât ceea ce cunosc ei și nimic mai mult, pe când credincioșii cred că lumea este ceea ce cunosc și mult mai mult decât atât. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai mic decat a angajatilor respectivi, daca nu ai inteles... si mai mic nu inseamna ca nu au IQ normal ci cei la care se refara ai2 au un IQ peste nivelul normal.
|
|
|||
|
|||
![]()
N-ai citit cu atentie.
Domnul Ai2 nu scria despre un IQ normal ci despre un „ IQ mult peste media credinciosilor”. Era aiureala standard a limbii de lemn atee. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
De ce prefera crestinii de pe forum sa-si justifice furturile in loc sa foloseasca softuri pe care chiar autorii le dau gratis?
Inteleg ca unii n-au bani, dar chiar au nevoie de Photoshop? Pai daca sunt experti in PS, sa-si ia un job serios si atunci o sa-si permita sa cumpere licente. Problema e ca nici macar nu au intentia de a se corecta. A fost o perioada in care eu cel putin nici nu stiam de unde s-ar putea cumpara softuri licentiate. Cred ca si calculatoarele aveau windows-ul piratat direct din magazin. Vremurile insa se mai schimba si eu cel putin spun ca nu e atat de grav faptul ca nu avem absolut toate licentele, cat faptul ca nici macar nu incercam sa devenim din ce in ce mai corecti. Piraterie exista peste tot, dar macar unii incearca sa se corecteze. |
|
|||
|
|||
![]()
exista GIMP si mie sincer mi se pare mai usor de folosit.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spovedania | anisoara | Generalitati | 28 | 23.02.2013 09:58:11 |
spovedania... | myself00 | Generalitati | 2 | 24.06.2012 23:58:59 |
Spovedania | Adriana-Simona | Pocainta | 24 | 22.09.2011 20:10:10 |
Spovedania | Sf.Asteapta | Generalitati | 2 | 03.07.2010 15:04:45 |
Spovedania | arlechino | Preotul | 49 | 22.11.2008 22:04:18 |
|