![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca te-ai casatorit nu inseamna ca ai liber la desfranare. Multi asa considera... ne-am casatorit, avem voie sa facem de toate in numele "iubirii"... dar cu Dumnezeu si cu voia Lui ce facem? Si sa zicem ca sotul nu vrea sa tina cont de post, tu ce faci, faci voia lui, sau a Domnului... pe cine iubesti mai mult. De-ti iubesti sotul mai mult, nu esti vrednica de Dumnezeu. (viceversa este valabila) Mirii sunt si ei chemati la infranare cat pot ei de multa, deci impreunarea ar trebui sa fie cat mai rara cu putinta, dar nu absenta, ca nu mai e cununie... si de 2 ori pe saptamana cred ca e de ajuns, zic. Totusi intr-adevar nu cred ca doi miri care sunt abia la inceputul dragostei, al relatiei, se pot infrana asa de mult, pentru ca sunt abia la inceputul urcusului duhovnicesc impreuna. Poate doar daca amandoi sunt "antrenati" duhovniceste mai inainte.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nunta | honney | Nunta | 27 | 27.04.2011 19:25:22 |
Sfântul Ioan Botezătorul, îndemn la viață curată | NECTARIE | Generalitati | 0 | 03.01.2011 14:29:47 |
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! | mihailt | Nunta | 23 | 02.11.2010 21:03:03 |
campania pt o biserica curata initiata de webmaste | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 08.03.2008 22:00:11 |
Casnicie curata | nicoleta34 | Nunta | 35 | 03.07.2007 21:53:44 |
|