![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
citeam pe Octavian Paler, si cineva mi-a reprosat :tu nustii sa citesti si altceva?, si m-am gandit ca orice ai citi, exista in jurul tau oameni care iti reproseaza ca nu ai ales bine cartea pe care o citesti. Spunea Noica odataca omului ii sunt suficiente lecturi din Biblie si din Sfintii Parinti,si cred aceasta, dar daca vrem sa cunoastem si ce gandesc altii, ce rau poate fi in aceasta?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Talcuire la rugaciunea Sfantului Efrem Sirul - Arhimandrit Serafim Alexiev
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai am putin si termin cartea ”Am iubit patimirea” de sf Luca
![]() Last edited by Simply_me; 26.06.2012 at 14:19:00. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu m-am apucat sa recitesc "Micul Print",
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
"Sfaturi duhovnicesti" - Pr Efrem Filotheitul
"Cosuletul cu flori" "Fuga spre campul cu ciori"- Pr. Savatie Bastovoi
|
|||
|
|||
![]()
CUM PUTEM INTRA IN RAI-viersuri duhovnicesti ale parintelui Cleopa Ilie ......o recomand din tot sufletul......
|
|
||||
|
||||
![]()
Stie cineva daca Pr a scris romanul(despre cum sa calugarit) care l-a promis in unul din inregistrari? Cum se cheama si daca a iesit in librarii?
Rugaciunea care-i plansa In a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta Ca sa-l vezi pe Dumnezeu! Last edited by Hartford; 26.11.2012 at 01:08:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Cate stele or fi pe cer?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ati citit... | timeea89 | Generalitati | 11 | 23.01.2015 11:36:59 |
Ne-a citit la morti! | bitaionela | Vrajitoria | 21 | 20.06.2011 21:24:41 |
Merită citit ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 20 | 26.04.2010 10:07:36 |
Ce carti de misiologie-sectologie ati citit? | Mirean | Secte si culte | 22 | 14.04.2009 12:56:42 |
Daca a citit cineva | truthtostone | Generalitati | 0 | 22.11.2008 13:23:27 |
|