Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.08.2007, 00:49:42
mirelat
Guest

Implicit

ptr monahul: poate nu stiti ce inseamna off-topic, ca e in engleza. vrea sa spuna ca pe topic trebuie scrise numai mesaje care au de-a face cu subiectul/titlul, care in cazul de fata este referitor la plecarea din lumea aceasta a PF Teoctist, nicidecum la ce fel de Patriarh este nevoie sa-i succeada. sper sa nu va suparati ptr. clarificare si sa mai treceti pe-aici. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 05.08.2007, 22:51:01
mirelat
Guest

Implicit

Astazi cand am fost la biserica m-a impresionat f. tare unul din baietii care canta la strana (eu le zic "baieti" ca sunt f. tineri, dar ei sunt teologi...) deci acest baiat a venit azi in tinuta de doliu, cu pantaloni si camasa neagra si cu barba nerasa, exact ca acum cateva luni, cand a murit tatal sau. Fiindca a ajuns ceva mai tarziu s-a dus chiar el in altar si a dat pomelnicul parintelui ca sa-l citeasca, si cum l-a citit imediat am observat ca pe pomelnic acest baiat l-a trecut si pe PF Teoctist, fie-i tarana usoara! Acest baiat deci a tinut doliu dupa Patriarhul nostru ca si dupa tatal sau... mai rar asa calitate sufleteasca, nu-i asa?!
Reply With Quote
Vechi 06.08.2007, 13:53:58
marilena12 marilena12 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Astazi cand am fost la biserica m-a impresionat f. tare unul din baietii care canta la strana (eu le zic "baieti" ca sunt f. tineri, dar ei sunt teologi...) deci acest baiat a venit azi in tinuta de doliu, cu pantaloni si camasa neagra si cu barba nerasa, exact ca acum cateva luni, cand a murit tatal sau. Fiindca a ajuns ceva mai tarziu s-a dus chiar el in altar si a dat pomelnicul parintelui ca sa-l citeasca, si cum l-a citit imediat am observat ca pe pomelnic acest baiat l-a trecut si pe PF Teoctist, fie-i tarana usoara! Acest baiat deci a tinut doliu dupa Patriarhul nostru ca si dupa tatal sau... mai rar asa calitate sufleteasca, nu-i asa?!
Asa ar trebui sa ne comportam toti. Cinste lui!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De la lume adunate, si-napoi la lume date... ucenic Generalitati 27 28.06.2012 22:50:26
Ion Lucian ne-a parasit ! cristiboss56 Generalitati 2 01.04.2012 21:07:58
Despre lume si lepadarea de lume buiacu gabriel Intrebari utilizatori 12 10.08.2010 11:27:11
Dumnezeule de ce m-ai parasit? pisi Generalitati 7 13.05.2008 23:27:33
Am strans comori in aceasta lume Ioan_Ciobota Generalitati 1 20.04.2008 14:52:59