![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamna,cine stie,este posibil ca lucrurile sa stea cum spuneti dvs.Nu stiu eu judecatile Domnului si nici nu trebuie sa le stiu.Sunt aspecte pe care le vom afla cand vom merge in fata Lui.Nu intentionez sa limitez harul,suveranitatea absoluta si intelepciunea Lui la conceptia mea de cutie de chibrituri.Personal am nadejdea in cele scrise in capitolul 13 (Dragostea) din I Corinteni si capitolul 8 din Romani(Credinta).Poate ca amandoi speram la acelasi lucru intr-un mod diferit,cine stie.Dumnezeu sa va aiba-n paza Sa. Last edited by Scotland The Brave; 20.07.2011 at 16:37:25. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.parohiamacin4.org/foloasele_parastaselor.htm Despre rai si iad - http://luptapentruortodoxie.blogspot...pa-despre.html Nu mai ascultati elucubratiile sectantilor, e plin internetul de carti ortodoxe despre lucrurile de care intrebati.
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Last edited by glykys; 20.07.2011 at 18:29:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As zice ca prin cele scrise in 1Corinteni13 i-ar fi suficient oricui sa se mantuie ....Va multumesc si mai ales sper ca dragostea sa ne uneasca pe toti care spunem ca suntem oameni! ... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai retin ce duhovnic vorbea despre acest subiect insa explica ca de fapt rugaciunile pentru morti au un carater de rugaciune pentru viitor caci in prezent ei nu pot beneficia de nimic, de nici o schimbare, abia cind vor invia vor beneficia (sau nu) de rugaciunile noastre dupa cum da Domnul.
Din prezentarea in legatura cu sfintul Pafnutie reiese ca aici este vorba de generozitate si ajutorul celor in lipsuri si suferinte. Chiar daca ce dam noi este sau nu luat in considerare pentru mort chiar si asa zic ca este ceva bun - fiind generosi primim la rindul nostru liniste si multumire. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mangaiere in necazuri | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 03.12.2010 19:12:07 |
|