![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
pai daca se ia apa curata, care mai e minunea? |
|
|
|||
|
|||
|
Tine tu o sticla cu apa in caldura asta de vara intr-o camera si vezi cat rezista.
|
|
|
|||
|
|||
|
A spus "apa curata". Apa curata rezista foarte bine si foarte mult.
|
|
|
|||
|
|||
|
Curata, adica nu verzui cu moluste in ea.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
margem la ce biserica/manastire vrei. inainte de slujba de sfintire a apei, eu iau un bidon de apa din acelasi loc ca cel folosit pentru sfintirea apei. iar tu iei apa sfintita dupa slujba. sigilam bidoanele si ne reintalnim cand vrei tu. dupa 1 an, 2 sau 10. daca apa mea este stricata iar a ta buna, voi declara pe loc, cat ma vor tine plamanii ca este o minune. dar daca apa din ambele bidoane este identica, tu ce vei zice? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De asemenea, trebuie sa existe certitudinea ca nici in apa sfintita nici in cealalta mostra nu s-a adaugat nimic, nici un agent. Imi pare rau, dar nu merge asa: tu sa ma crezi pe cuvant si mai vedem.... Stiinta de aia e stiinta, pentru ca se face in anumite conditii... Aveti curajul, domnule Catalin ? Will you put your money where your mouth is ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu zic sa se repete acea minune, adica sa fie preoti si episopi ortodocsi si la fel de partea catolica si sa repete exact acel experiment. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
stii bine ca asa ceva nu o sa se intample. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
apropo de partea mea. am facut si eu un experiment, despre care am mai vorbit pe forum. am pus apa intr-o sticla si am pus-o in dulap. sticla este inca in dulap. iar apa din ea are aceleasi proprietati ca o apa sfintita ce a trecut de 1 an. pe sticla am scris data "imbutelierii": 23.01.02. cred ca e ceva mai mult de 1,5 ani ... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| despre aghiasma | DanielaVoica | Calugarul | 23 | 16.01.2013 16:08:32 |
| Aghiasma | larisa maria | Generalitati | 16 | 08.01.2011 10:13:41 |
| AGHIASMA (Sfintirea apei) | pui | Preotul | 23 | 22.01.2009 18:50:35 |
| experiment... | Cristi007 | Pocainta | 9 | 04.01.2009 14:59:35 |
| experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 22:26:01 |
|
|