![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca medicina e o presupunere atunci cred ca asa este cum zici tu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Într-un articol al unui psiholog am găsit o analiză pertinentă; dar nu mai găsesc articolul, din păcate. Pe de altă parte, a nega, pur și simplu, realitatea fenomenelor magice înseamnă, din nou, a nu cunoaște. Problema e tratată științific în destul de multe studii. Poți recurge măcar la explicații psihologice. |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.mirem.ro/pdfuri/molitf.pdf pagina 318
cred ca asta e cel mai bun ,,tratament" pentru deochi |
|
||||
|
||||
![]()
N.Priceputu...la partea cu durerile de cap sa stii ca merge, cat despre deochi...cum se face ca cei care nu cred in deochi nu sunt deochiati? tu daca crezi, ce faci ca sa nu fii deochiat? porti hainele pe dos si ata rosie ?:P sau daca nu ai ochii albastri te-ai scapat de o grija :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
edit: sau umbla imbracat in camuflaj poate... Last edited by GLAdoS; 13.07.2011 at 15:20:21. |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by LaReine; 13.07.2011 at 15:34:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E o greșeală să credem că tot ce este experiență populară e superstiție. Riscăm în felul ăsta să respingem, de-a valma, și bune, și rele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
O fi; dar mă întreb cum să-i tratăm pe puișorii de găină care cad morți de... ipohondrie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |