![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Acelea sunt absurditati,ca dacii ar fi practicat sacrificii umane si ca ar fi considerat pe Zamolxis zeu dracii au inselat pe unii sa scrie asemenea absurditati.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
De unde sa stiu care era religia lui Decebal?
Au mai ramas dovezi arheologice? Exista dovezi ca Decebal nu ar fi fost crestin? Este atestat documentar ca fiica regelui Decebal a fost crestina,ca a fost sotie de general roman.
|
|||
|
|||
|
Vedeti istoria icoanei Maicii Domnului de la mrea Namaiesti,de langa Campulung,apropos de faptul ca Sfantul Apostol Andrei a trecut pe acolo cand a propovaduit:
http://www.eparhiaargesului.ro/mrea_namaiesti.html
|
|||
|
|||
|
Aceasta cu faptul ca dacii practicau sacrificii umane,pana acum nu o auzisem,asta e noua,dracii tot inseala pe unii sa nascoceasca diverse absurditati.
|
|||
|
|||
|
Daca dacii chiar se inchinau la Zamolxe,considerandu-l zeu,s-a gasit vreo statuie a dacilor a lui Zamolxe?
Din cate zice nu. Ca doar a altor zei,s-au gasit statui.
|
|||
|
|||
|
Nu e exclus ca Zamolxe chiar sa fi fost un trimis divin de talia lui Moise, Avraam sau Melchisedec.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai aveti un pic si ziceti ca la Sarmisegetuza e inmormantat Iisus:-))))))
Last edited by Melissa; 11.07.2011 at 14:07:45. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu stiu de cand mergeam la scoala. Ai lipsit de la orele de istorie...
|
|
|
|||
|
|||
|
Asa a scris Herodot,ca dacii erau politeisti si aducea o data la cinci ani un om pe care il omorau ca sa il trimita la Zamolxis cu mesajul lor.
Da ce Herodot a fost in Dacia sa vada cum e acolo? A scris si el ce a auzit. Pe vremea cand am facut eu istorie nu se invata asa ceva,ca dacii ar fi adus sacrificii umane.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 12:13:01 |
| Sarmisegetuza Regia-capitala Daciei | Melissa | Generalitati | 102 | 20.12.2012 02:02:48 |
| Istoria Romanilor!!!:) | AndruscaCIM | Generalitati | 2 | 16.05.2012 00:18:38 |
| Cetatea Vaticanului si diavolul | ben_gal | Biserica Romano-Catolica | 6 | 30.07.2010 12:26:58 |
|
|