![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
,,Ci v-ati apropiat de muntele Sionului, de cetatea Dumnezeului celui Viu, Ierusalimul ceresc, de zecile de mii, de adunarea in sarbatoare a ingerilor, de Biserica celor intai nascuti, care sunt scrisi in ceruri, de Dumnezeu, Judecatorul tuturor, de duhurile celor neprihaniti, facuti desavarsiti, de Isus, Mijlocitorul legamantului celui nou, si de sangele stropirii, care vorbeste mai bine decat sangele lui Abel."(Evrei 12:22-24). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
..."Noi, cei din mila Sfantului/ Umbra facem, pamantului!" - M. Eminescu
|
||||
|
||||
![]()
In noptile insomniace, obisnuiesc sa ratacesc (cu voia lui Dumnezeu) prin locuri umbrite de Lumina Bucuriei. Si iata am gasit un astfel de loc. Daca veti urmari reportajul din linkul alaturat (http://www.youtube.com/watch?v=qOaZY8BoP4k) veti afla cum se face apostolat de catre un parinte, mult drag sufletului meu, a carei doamna preoteasa este colega noastea pe acest forum, si care desi nu posteaza niciodata vreun mesaj, urmareste cu bucurie anumite subiecte si-i mai cere din cand in cand parintelui sa se roage si pentru noi, pacatosii.
Ce inseamna cu adevarat "Comoara in cer", Dumnezeu stie. Uneori parca imi lasa un gust foarte amar faptul ca unele parohii ajung sa investeasca sume imense pe niste mofturi, care aduc mai mult a mandrie si slava desarta decat a adevarata credinta, in timp ce in alte parohii, preotii se tem sa nu cada bisericile pe ei, ca sa nu mai spun ca, din contributiile catorva babute care vin la biserica, nu reusesc niciodata sa faca un "ban-gramada", si se multumesc si cu o punga de fasole si o bucatica de slaninuta... Cine poate si vrea, trimiteti din cand in cand cate un pomelnic la Biserica Sf Gheorgehe din Satul Tataru, ca mare dar va va face Dumnezeu in urma rugaciunilor parintelui Cristian. Asta va spune cineva pentru care parintele s-a rugat, iar rugaciunile sfintiei sale au fost auzite! Cu totii suntem niste fii risipitori in fata lui Dumnezeu si niciodata nu facem indeajuns pentru a rasplati Mila lui Dumnezeu pentru pacatele noastre. Doamne-ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta.
Imi cer iertare, in ultima vreme intru mai rar pe forum. Dumnezeu sa binecuvinteze pe toti cei care au intrat macar din curiozitate pe acel reportaj. Nu toti suntem in masura sa putem face ceva, dar macar un gand bun acolo, putem trimite catre Dumnezeu, iar El se va milostivi de bunul si dragul parinte Cristian cu parohia cuviosiei sale. Sper ca intre timp ati gasit datele de contact pe care Cristi al nostru ni le-a pus la dispozitie prin linkul respectiv. Le mai amintesc acum, si inca o data mii de multumiri pentru bunatatea domniilor voastre. Harul si darul bunului Dumnezeu sa ne intareasca sufletele si sa ne lumineze pasii intru mantuire. Tuturor un post cu totul binecuvantat si de mare folos. Amin. Parohia: Tătaru Hramul: Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Judetul: Prahova Comuna: Tătaru Preot Paroh: Constantinoiu Cristian Tel: 0751-184.577 Conturile Bisericii: COD IBAN RON: RO06CECEPH2030RON0893074 COD IBAN EURO: RO23CECEPH20C1EURO993212 COD IBAN USD: RO89CECEPH20B8USD0993218 COD IBAN RON pentru fonduri EU: RO62CECEPH2044RON0993221 CIF: 14741888
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni din comoara Bisericii Catolice | Noesisaa | Biserica Romano-Catolica | 61 | 02.11.2014 19:21:40 |
Linistirea - comoara mintii | florin.oltean75 | Generalitati | 1 | 14.12.2011 21:41:08 |
Luarea mesei in familie - o comoara uitata. | windorin | Generalitati | 89 | 15.03.2010 10:35:36 |
Crucea Lui - comoara mea | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 30.03.2007 11:24:39 |
|