![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu exista "cea dintai farama", pentru ca , conform teorii stringurilor, nu exista farame (particule) ci doar corzi(sau stringuri) ce vibreaza (foarte poetic, stiu), a se citi Universul elegant de Brian Greene pentru mai multe detalii si o analiza mai profunda pe tema teoriei stringurilor, super stringuri, univers multidimensional, dimensiuni microscopice, etc. Altii zic ca de fapt, nu exista o particula fundamentala ci o spuma cuantica in care particule virtuale apar si dispar constant, aceasta spuma fiind panza spatiotimpului, un loc in care E=mc^2 e folosit de mai multe ori decat intr-un magazin de suveniruri de la casa memoriala a lui Einstein. Chiar daca ar fi sa lasam la o parte aceste teorii, tot avem quarcii, care sunt de 6 tipuri, sau arome : sus u, jos d, farmec c, straniu s, top t și bază: b, deci nu O particula dintai. Oricum, ideea de "cea dintai farama din pulberea lumii" nu este introdusa de biblie. Leucip,un filozof grec, a teoretizat ca materia nu se divide la nesfarsit si ca exista ceva mic si indivizibil (atomos), doar ca nici el nu a fost primul. Fiecare civilizatie a avut cel putin cate un filozof care a teoretizat chestia asta.
|
|||
|
|||
![]()
In legatura cu elicoptere, tancuri, etc.
Acestea sunt niste metafore, care asemenea poeziilor lui Eminescu, de obicei sunt interpretate prost. Asa cum putem gasi "previziuni" in biblie, asa putem gasi si in alte religii. Am dat exemplul cu Fenrir care, la sfarsitul veacurilor il va ucide pe Odin. De aici putem sa deducem ca aaaaa de fapt, ei au prezis atentatele de la 11 septembrie, deoarece lupul fenrir(ucenicii), lup negru(rai), copilul lui Loki, zeu al haosului (osama bin laden) l-au omorat pe odin(simbolul puterii, in acest caz economice a SUA). Asta nu inseamna ca e adevarat
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si de ce masa eu nu mai primesc mail notifications? Pe ce tineti serverul asta? Citat:
Dumnezeu e adevarat! Allah e adevarat! Bhudda e adevarat! Eu pe cine sa mai cred? Cred in speranta, adevar, iubire, mila. Cred in Dumnezeu, in Allah si in Bhudda, nu in crestinism, budism sau islamism... Last edited by dapetcu21; 09.07.2011 at 01:22:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Si ce am zis eu tot descrieri sunt, doar ca ale unui tip de doi pe doi care manca copii cruzi la micul dejun si credea ca daca murea pe campul de lupta o sa vina ingeri(valkyrie) sa il duca in vallhalla