![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideea este ca trebuie sa fi mai optimist si nu asa obsedat de femeia asta,poate Dumnezeu are alte planuri cu voi !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Frate, in cazul asta nu stiu despre ce pacat vorbesti. Nu cred ca e vina ta. Dumnezeu stie mai bine ce-ti trebuie tie si copilului. Parerea mea? Cauta si contabilizeaza-ti toate motivele de bucurie si multumeste-I lui Dumnezeu din tot sufletul tau. Restul va veni de la sine. Trebuie sa crezi si sa stii ca Dumnezeu nu dezamageste si nu se lasa asteptat de cei ce se roaga!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce e iertarea? | Marta | Pocainta | 99 | 11.11.2014 16:02:37 |
Iertarea pacatelor ca urmare a milosteniei? | costel | Spiritualitatea ortodoxa | 27 | 05.03.2013 14:31:12 |
Pacatul si Iertarea | Mosh-Neagu | Pocainta | 26 | 28.01.2013 17:45:08 |
Poate preotul refuza iertarea pacatelor spovedite? | moldoveanu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 22 | 25.08.2011 04:03:06 |
Iertarea! | amatyyy | Umanitare | 26 | 17.05.2009 12:56:37 |
|