![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Frate Guru imi place foarte mult de tine, pui punctul pe i de fiecare data pe probleme care le ai, nu divaghezi.
Ai fost ateu, acum esti crestin? |
|
|||
|
|||
![]()
am fost ateu, am fost crestin, acum sunt..
|
|
|||
|
|||
![]()
Hmm, spui ca ai fost crestin. Toti crestinii pe care ii cunosc eu si care au fost sunt ori sfinti ori erau pe drumul ala. Cred ca ceva pe drum te-a pierdut pe tine, ori nu ai inteles ceva ori ceva s-a intamplat. M-as bucura sa conversez cu tine fata in fata, cred sincer ca avem ceva puncte in comun.
Daca vei dori vreodata sa imi spui ce anume a fost acel "ceva" ce te-a deraiat, sa stii ca mereu voi dori sa aflu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi place de tine chiar pentru ce ai descris tu. Cunosc multi oameni care fac la fel, si eu incerc sa vorbesc din inima, din trairi, din experienta. Daca te-a dezamagit un preot sa stii ca sunt multi altii, cu foarte mult har. Daca ii cauti cu siguranta ii vei gasi. Ai auzit vreodata de Parintele Noica, fiul filozofului Noica? Vorbeste foarte frumos!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa te lumineze frate, caci cu adevarat, numai El se arata prin oameni si prin Dumnezeiasca Sa pronie!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credinta | ioana_ema | Generalitati | 32 | 27.06.2013 15:14:27 |
credinta | daniel7 | Resurse ortodoxe on-line | 6 | 26.06.2008 23:52:09 |
credinta | dorinel78 | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 13.10.2007 23:29:02 |
credinta | erzbet | Generalitati | 35 | 13.03.2007 18:33:23 |
|