Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2011, 21:26:08
AndreiM AndreiM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Frate Guru imi place foarte mult de tine, pui punctul pe i de fiecare data pe probleme care le ai, nu divaghezi.

Ai fost ateu, acum esti crestin?
Reply With Quote
Vechi 29.06.2011, 21:27:27
Guru inc. Guru inc. is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndreiM Vezi mesajul
Frate Guru imi place foarte mult de tine, pui punctul pe i de fiecare data pe probleme care le ai, nu divaghezi.

Ai fost ateu, acum esti crestin?
am fost ateu, am fost crestin, acum sunt..
Reply With Quote
Vechi 29.06.2011, 21:32:22
Senior Member

Implicit

Hmm, spui ca ai fost crestin. Toti crestinii pe care ii cunosc eu si care au fost sunt ori sfinti ori erau pe drumul ala. Cred ca ceva pe drum te-a pierdut pe tine, ori nu ai inteles ceva ori ceva s-a intamplat. M-as bucura sa conversez cu tine fata in fata, cred sincer ca avem ceva puncte in comun.

Daca vei dori vreodata sa imi spui ce anume a fost acel "ceva" ce te-a deraiat, sa stii ca mereu voi dori sa aflu!
Reply With Quote
Vechi 29.06.2011, 21:43:33
Banned

Implicit

Citat:
Hmm, spui ca ai fost crestin. Toti crestinii pe care ii cunosc eu si care au fost sunt ori sfinti ori erau pe drumul ala. Cred ca ceva pe drum te-a pierdut pe tine, ori nu ai inteles ceva ori ceva s-a intamplat. M-as bucura sa conversez cu tine fata in fata, cred sincer ca avem ceva puncte in comun.

Daca vei dori vreodata sa imi spui ce anume a fost acel "ceva" ce te-a deraiat, sa stii ca mereu voi dori sa aflu!
ce poate sa-ti placa la mine? eu chiar le traiesc lucrurile astea, iti spun ce simt spre deosebire de majoritatea oamenilor religiosi, inclusiv preoti... nu cum ma acuza cineva ca doar intelectual... uite nu vorbesc din carti, nu ma pun sa caut carti sa repet ideile altora ci vorbesc din inima mea... cand un om vorbeste din inima e imposibil sa nu ramai remarcat... de aia mesajele multora nu au nici o putere pentru ca nu sunt din inima, pentru ca se mint pe sine insusi...
Reply With Quote
Vechi 29.06.2011, 21:52:31
Senior Member

Implicit

Imi place de tine chiar pentru ce ai descris tu. Cunosc multi oameni care fac la fel, si eu incerc sa vorbesc din inima, din trairi, din experienta. Daca te-a dezamagit un preot sa stii ca sunt multi altii, cu foarte mult har. Daca ii cauti cu siguranta ii vei gasi. Ai auzit vreodata de Parintele Noica, fiul filozofului Noica? Vorbeste foarte frumos!
Reply With Quote
Vechi 29.06.2011, 22:00:34
Banned

Implicit

Citat:
Imi place de tine chiar pentru ce ai descris tu. Cunosc multi oameni care fac la fel, si eu incerc sa vorbesc din inima, din trairi, din experienta. Daca te-a dezamagit un preot sa stii ca sunt multi altii, cu foarte mult har. Daca ii cauti cu siguranta ii vei gasi. Ai auzit vreodata de Parintele Noica, fiul filozofului Noica? Vorbeste foarte frumos!
nu cred ca este preot si nici crestin care sa ma convinga de ortodoxie...
Reply With Quote
Vechi 29.06.2011, 22:07:04
Senior Member

Implicit

Dumnezeu sa te lumineze frate, caci cu adevarat, numai El se arata prin oameni si prin Dumnezeiasca Sa pronie!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Credinta ioana_ema Generalitati 32 27.06.2013 15:14:27
credinta daniel7 Resurse ortodoxe on-line 6 26.06.2008 23:52:09
credinta dorinel78 Stiri, actualitati, anunturi 13 13.10.2007 23:29:02
credinta erzbet Generalitati 35 13.03.2007 18:33:23