![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Umilinta daca este sinonima cu smerenia este mantuitoare si purificatoare de mandrie, insa daca nu este sinonima cu smerenia cred ca il inradacineaza pe cel mandru si mai mult in aceasta forma de iubire de sine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă cineva te acuză, trebuie să te aperi sau trebuie să primești cu umilință palma dată?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca trebuie facut intocmai ca si Iisus: raspundea verbal, spunea adevarul (si in plus El isi permitea sa si judece fiind Dumnezeu, vezi judecata aspra adresata preotilor din timpul Sau), insa fizic nu a dat nici macar o palma si nici pe apostoli nu i-a lasat sa fie agresivi fizic.
|
|
||||
|
||||
![]()
Exact , foarte bine punctat ! A se citi despre aceasta in " SLAVA DESARTA " - Sfantul Ioan Sinaitul . Am scris desare aceasta folositoare invatatura pe un alt site-forum , si voi relua tema la threadul << Sfaturi duhovnicesti >> de pe acest forum , la " Biserica Ortodoxa in General " . Doamne ajuta !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
metoda brainstorming | urzicuta | Generalitati | 35 | 28.06.2011 17:21:43 |
Mandrie sau marturisirea lui Hristos? | ana ana | Generalitati | 53 | 07.06.2011 00:30:13 |
Despre metoda stiintifica | lugrez | Teologie si Stiinta | 3 | 03.03.2011 01:35:00 |
Alpinista Crina Coco Popescu - motiv de mândrie pentru români | camy_d | Generalitati | 37 | 25.02.2011 14:46:51 |
Despre mandrie | oni91 | Intamplari adevarate | 12 | 16.05.2010 14:30:41 |
|