Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.06.2011, 21:05:18
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Dacă noi credem în caracterul de neînlocuit al preoției, rugăciunea pentru preoți nu este o devoțiune facultativă ci este o necesitate de prim ordin. Iată de ce, astăzi, cer de la fiecare dintre voi să ofere comuniunea acestei Misse pentru sfințirea preoților, pentru a-i face mai puternici în lupta pe care au a o duce împotriva demonilor, a lumii și a lor înșile. Astfel, îi veți face mai eficienți în misiunea lor și veți uni rugăciunea voastră cu cea a lui Cristos: "M-am rugat pentru tine, pentru ca să nu piară credința ta". Amin !
Spunea sfintul Ioan Maria Vianney: toate faptele bune din lume, toate rugaciunile oamenilor nu valoreaza cit o sfinta liturghie. Pentru ca rugaciunile si faptele bune, oricit de curate sau nobile ar fi, sint omenesti. Insa Sfinta Liturghie este o lucrare dumnezeiasca. De aceia diavolul actioneaza in primul rind pentru a-l rapune pe preot. Prine el ne sint iertate pacatele, cu ajutorul lui ne impartasim cu Trupul si SIngele Lui Cristos, cu ajutorul preotului luptam pentru a cistiga Imparatia lui Dumnezeu. De cind am citit asta mi-am propus sa merg mai des la biserica, nu numai duminica sau in sarbatorile de porunca.
Am sa urmez aceasta initiativa si o data pe saptamina voi oferi Jertfa Sfintei Liturghii pentu preoti. Atit de mult am fost ajutata de preoti ca e o datorie de onoare sa ma rog si eu pentru ei, macar cit de putin.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De la lume adunate, si-napoi la lume date... ucenic Generalitati 27 28.06.2012 22:50:26
Despre lume si lepadarea de lume buiacu gabriel Intrebari utilizatori 12 10.08.2010 11:27:11