![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Concubinul? Parintii lui? Parintii dvs. ? Citat:
Nu se stie ce ar fi urmat. Poate daca in loc de lepadare ar fi avut curajul marturisirii Dumnezeu i-ar fi dat cuvant de mustrare pentru acei oameni care poate si ei au strigat "Osana" cand Domnul a intrat in Ierusalim, si poate si ei si-ar fi recunoscut greseala. Citat:
Parintele duhovnic nu va poate ajuta prea mult atat timp cat decideti in continuare sa traiti in pacat si inca cu un barbat care este potrivnic lui Dumnezeu. Nu stiu cat realizati dvs. ca nu el sau altii sunt problema ci chiar dvs. si alegerile gresite pe care le-ati facut si nu doriti sa le indreptati. Citat:
Apropo, unde locuiti? La parintii dvs.? La parintii lui? Stati singuri in chirie? |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 16:08:55 |
| "Acatist pentru adormiti" - se poate? | mirelat | Slujba inmormantarii | 14 | 22.03.2011 19:53:05 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
| cati dintre voi imi vor tine "companie" in iad?! | clujeanul33 | Generalitati | 21 | 14.02.2010 00:33:22 |
|
|