![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar trebuie sa te corectez: nu am 23, ci 21 de ani. Si nu sunt implinita pe toate planurile. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Chiar daca spui ca nu esti implinita pe toate planurile sa stii ca pana in momentul de fata ai destul de multe;cati tineri de 21 de ani fac un job care le place,au familie cu 2 copii,o stare financiara stabila si facultatea pe terminate?Multi sunt in ceata la 21 de ani sau chiar la 30 de ani. Numai bine!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ma rog, irelevant! Aici nu e un topic despre viata mea personala. Doar ca afirmatia Mariei, cum ca eu nu as avea necazuri, m'a bulversat putin. Da, ai dreptate, e o varsta frumoasa. Si chiar am multe! Am sa ma bucur de ele cat mai pot! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Probabil se referea la genul de necazuri care te duc pe culmile disperarii si te fac sa afli lucruri noi despre tine.. Last edited by AlinB; 24.06.2011 at 13:13:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Si ce te face sa crezi ca eu nu am parte de ele? De ce eu nu as fi pe culmile disperarii acum?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu ai sti. Cei din jurul tau ar sti. In orice caz, n-ai mai fi pe un topic din asta discutand "mondenintati intelectualicesti" atat de relaxat ci pe alt gen de topic. |
|
|
|||
|
|||
|
Si de ce ar trebui sa se stie? Daca eu sufar acum si poate plang chiar in timp ce iti scriu asta, de ce ar trebui sa "ma laud" cu asta? De ce sa spun tuturor "hei, uitati'va la mine, sufar si plang si durerea devine tot mai greu de suportat"? Am durerea mea, o suferinta pe care numai o mama ar putea s'o inteleaga. Dar nu am sa o strig in toate cele patru zari. E a mea, eu am sa traiesc cu ea atat cat mai am de trait. Viata merge mai departe. Si aceste "mondenitati intelectualicesti" de care spui tu, impreuna cu alte lucruri marunte din viata, ma ajuta sa uit, macar temporar, de ce am de carat pe umeri. Ma'ntelegi?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Penibila incercare! Nu e nicio problema cu tastatura. Ti'as explica, dar mi'e ca e prea complicat pentru tine. |
|
|
|||
|
|||
|
Ce sa-i faci? Is mai grea eu de cap. Multumesc oricum doamna teacher.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Foamea si setea dupa Dumnezeu | georgeval | Generalitati | 11 | 12.07.2012 23:37:32 |
| Setea dupa Liniste, setea dupa Dragoste.... | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 8 | 28.06.2011 00:03:13 |
| Rugaciune si cunoastere | georgeval | Generalitati | 0 | 29.09.2008 20:59:16 |
| Nevoia de discernamant si de cunoastere! | alecsandru | Vrajitoria | 2 | 25.03.2007 00:54:40 |
|
|