Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.06.2011, 21:08:01
Guru inc. Guru inc. is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Deci ,ati putea sa fiti putin mai modest!
Eu sunt constienta ca majoritatea dintre useri nu se ridica la nivelul dvs. dar asta nu inseamna sa fiti ironic. Sau va da tarcoale pacatul madriei?
Sincretism, eclesiologie, nu mai cred in crestinism....habar n-am cu ce scop deschideti toate topicurile astea.
Dumnezeu sa va ajute sa cititi cat mai multe carti ortodoxe si biblii, nu spun ca nu e bine, dar, noi astia de pe aici suntem la nivel de Biblie, Acatiste, Psaltire, Pateric etc.
Daca aveti o atat de vasta cultura crestineasca incercati sa ajutati membri forumului dandu-le un raspuns la ceea ce-i framanta.
cum ramane cu ceea ce ma framanta pe mine? nu consider ca am o vasta cultura crestineasca, dar in comparatie cu unii de pe forum, stiu mai multe, totusi la citit Biblia nu stiu care ma bate de aici.
Reply With Quote
Vechi 22.06.2011, 21:19:41
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Guru inc. Vezi mesajul
cum ramane cu ceea ce ma framanta pe mine? nu consider ca am o vasta cultura crestineasca, dar in comparatie cu unii de pe forum, stiu mai multe, totusi la citit Biblia nu stiu care ma bate de aici.
Am vazut si alte mesaje ale dvs in care va laudati cu cititul Bibliei....
Pai chiar nu-mi dau seama ce va framanta? Sunteti student la Teologie?
Noi mirenii de pe aici, prea putini, va putem da explicatii asupra unor cuvinte precum sincretism. Sau o faceti doar pentru a ne arata noua celorlalti cat suntem de prosti in comparatie cu dvs?
Reply With Quote
Vechi 22.06.2011, 21:31:40
Guru inc. Guru inc. is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Am vazut si alte mesaje ale dvs in care va laudati cu cititul Bibliei....
Pai chiar nu-mi dau seama ce va framanta? Sunteti student la Teologie?
Noi mirenii de pe aici, prea putini, va putem da explicatii asupra unor cuvinte precum sincretism. Sau o faceti doar pentru a ne arata noua celorlalti cat suntem de prosti in comparatie cu dvs?
treburile astea ma framanta pe mine.. nu stiu daca ai observat dar eu 'combin' religii, adica fac 'sincretism' si ma intereseaza parerea bisericii cu privire la asta... topicurile pe care le deschid, reprezinta ce simt eu in momentul ala, ce framantari am.
Reply With Quote
Răspunde