Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.06.2011, 22:17:59
gmariusg gmariusg is offline
Banned

Data înregistrării: 28.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Acum doua saptamani cand am fost la Liturghie preotul ne-a spus ca cel mai nerusinat este diavolul pe lumea asta. Cand omul vrea sa pacatuiasca diavolul ii spune: Poti face asta ca nu e rusine! Iar cand vrea sa se spovedeasca preotului diavolul ii spune omului: Nu marturisi ca e rusinos ce-ai facut!
Trebuie sa marturisesti preotului acest lucru fara rusine...
In privinta emotiilor acestea se vor mai estompa cu timpul, astea tin de firea ta. Poate mostenesti pe cineva din familie care este sau a fost mai emotiv.
Eu si acum rosesc sau am emotii uneori desi sunt la maturitate. Incearca sa te gandesti la altceva cand simti ca te napadesc emotiile..
Domnul sa-ti lumineze calea!
Stiu, toata lumea are emotii, dar la mine cele mari se manifesta cu tremurat si greata.

Multumesc tuturor pentru ajutor!
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 21.06.2011, 22:52:36
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gmariusg Vezi mesajul
Stiu, toata lumea are emotii, dar la mine cele mari se manifesta cu tremurat si greata.

Multumesc tuturor pentru ajutor!
Doamne ajuta!
Marius draga doar tu iti poti controla emotiile. Pur si simplu trebuie sa iti impui sa fii mai puternic decat ele. Tu trebuie sa-ti conduci trairile, sa le gestionezi, nu trairile sa te conduca pe tine. Pune-ti in functiune ratiunea si gandeste-te ca NU AI NICI UN MOTIV sa ai emotii. Desigur sunt in viata situatii in care inevitabil te iau emotiile pe sus, dar si in aceste cazuri autocontrolul face minuni. Ai incredere in Dumnezeu ! Daca credinta iti este mare, emotiile scad in intensitate pana la anihilare, pentru ca iti lasi momentele de care ti-e teama, doar in mainile lui Dumnezeu!

Sa-ti ajute Dumnezeu!
Reply With Quote
Răspunde

Tags
rugaciune ajutor malahie

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune, va rog VelvetSky Rugaciuni 11 13.06.2012 19:33:24
O rugaciune emiliulia Umanitare 49 03.03.2010 05:33:21
Rugaciune anirod Umanitare 3 05.05.2009 14:25:12
La rugaciune Hartford Stiri, actualitati, anunturi 10 09.08.2008 20:31:49
o rugaciune alexa.oni Generalitati 9 07.07.2008 15:37:44