![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cat a fost cu mine, l-am adus pe un drum bun. Asta o poate confirma si parintii lui, care in momentul de fata sunt foarte suparati pe el si isi doresc foarte mult sa il vada din nou cu mine.
De cand s-a rupt legatura intre noi, el arata altfel, minte foarte mult. Nu era asa cand l-am cunoscut. S-a schimbat foarte mult in rau. Acum trebuie sa ne mai intalnim cateva zile. Cat e cu mine, e aproape la fel cum il stiam, cum pleaca de langa mine si se duce langa ea, devine o persoana rea pe care nu o recunosc Oricum, greselile pe care le-am facut nu le mai repet. Va multumesc pentru sfaturi . Simt ca am nevoie de Dumnezeu mai mult ca oricand. Ma intreb, daca ma rog pentru el (desi asta am facut pana acum), oare are vreo sansa sa isi revina ? Nu neaparat sa revina la mine, caci nu sunt sigura ca imi doresc asta, desi l-am iertat, dar macar sa fie omul bun pe care il stiam eu. |
|
|
|||
|
|||
|
Ti-am trimis un mesaj privat.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu stiu. Nu mai asculta de nimeni, nici macar de parinti. Si sunt foarte hotarati sa nu il primeasca cu ea acasa la ei. Si noi ne gandim ca e ceva rau la mijloc. E ca un cal care nu vede decat inainte. Nu il vad ca face distinctia intre bine si rau .
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Dar ce esti tu, un fel de mama pentru el?
Nu are si el o anumita varsta, un sistem de valori, principii? N-ar trebui sa fie el care sa-ti arate drumul, nu invers? Citat:
Citat:
Citat:
Tu sub ce motive ii ceri sa va intalniti? Ati vorbit vreodata despre "prietena" lui? Ti-a spus entru ce este impreuna cu ea? Citat:
Citat:
Si acum poate e un om bun, doar ca bunatatea lui e orientata in alta directie, nu tocmai buna si de aici toate.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Reciteste ce am scris, dar cu atentie si vei constata ca seamana cu ceea ce ai scris chiar tu. Poate ca acele puncte insirate de Melissa sunt cam dure dar, crede-ma, au fost, sunt, si vor fi valabile cat e lumea. Noi nu am criticat-o pe aceasta fetita indragostita dar trebuie sa vada si ea ca acel barbat cu care a trait pana acum nu este potrivit ca sot. De altfel acelasi lucru i-ai spus si tu. A, era sa uit: eu nu fumez dar nu m-am gandit niciodata sa cataloghez ca persoana de moravuri usoare o persoana care fumeaza. Fumatul nu anuleaza niste calitati morale ale omului. Poate ca acele calitati se vad mai greu... din cauza fumului... dar daca sunt, sunt! Si inca ceva: aceasta fetita parasita s-a culcat cu acel barbat si daca se despart, desigur ca ea va cunoaste un altul care a mai avut si el o relatie anterioara. Va avea dreptul aceea (anterioara) sa o catalogheze pe prietena noastra in discutie ca fiind de moravuri usoare? ... Si daca pana la casatorie se va culca si cu acesta? s.a.m.d. ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
AlinB este foarte orgolios si are o problema "nerezolvata" cu mine, de pe threadul unde ii indicam sa ia aminte la ce inseamna sa fi UN BARBAT ADEVARAT din micul "reportaj" expus acolo de domnul Zaharia. Ca atare "vina" ta este doar ca ai subscris mesajului meu.Ca sa fiu si mai clara, daca eu scriam ce a scris AlinB iar tu erai de acord, venea el si ne combatea cu argumentele mele combatute de el ulterior. El contrazice doar de dragul de a-mi da peste nas..:-) Dar il las, doar-doar se va racori intr-o zi!:-) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Alin mi se pare un om foarte simpatic si cred ca este sufletist. Si, sti, aceste mici polemici dau savoare, sare si piper convietuirii, desigur daca nu exageram... Cum ar fi daca toata lumea ar fi la unison ? ( chiar asa, oare cum ar fi?...) Asa, PUTINA contrazicere, invioreaza atmosfera. Dar NU INCURAJEZ CERTURILE si JIGNIRILE. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
....... :) |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| dati-mi un sfat | izmenuzza | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 64 | 10.09.2012 20:28:47 |
| Dati-mi un sfat va rog! | alinutzica | Generalitati | 14 | 06.07.2011 16:25:18 |
| Dati-mi va rog un sfat | mariuszamfirescu | Nunta | 8 | 09.02.2009 00:00:49 |
| dati-mi un sfat | sadiy | Umanitare | 5 | 21.07.2008 23:07:31 |
| Dati-mi un sfat | Dia | Rugaciuni | 7 | 16.12.2006 00:26:26 |
|
|