Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.06.2011, 20:12:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Daca problemele nu apareau la servici, apareau acasa.

Se pare ca tii destul de mult la el, nu-ti face iluzii ca lucrurile sunt reciproce.
Iar o casatorie fara aceasta reciprocitate nu poate supravietui.
La primul hop, cum s-a intamplat, carutza s-a rupt.

Cel mai bine e sa-ti vezi de viata ta, si nu mai fa greseala concubinajului.

El in mod evident este un om fara prea multe pretentii si cam slab de inger, gandeste-te ca poate meriti ceva mai bun. Altfel, va trebui sa-l cari toata viata in spate, sa-l tii din scurt ca poate-poate calca stramb, el o sa fie frustrat si oricum o sa faca ce vrea pana la urma, esti sigur ca asta iti convine?

Ca sa nu mai vorbim ca si daca va impacati, riscul de a repeta experienta nu este deloc mic.
Ma mir ca dupa ce ti-a demonstrat ceea ce poate, inca mai vrei sa fii cu el.

Nu, nu tine la tine, asta iti imaginezi tu pentru ca probabil esti inca indragostita de el.
Daca ar fi tinut cat de cat, s-ar fi intors la tine din momentul in care ar fi auzit ca ii acorzi o adoua sansa.
Momentan, tine la ea. Chiar merita afectiunea lui atata bataie de cap?

Last edited by AlinB; 20.06.2011 at 20:15:40.
Reply With Quote
Vechi 20.06.2011, 21:08:05
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Rabdare si rugaciune...
Reply With Quote
Vechi 20.06.2011, 21:09:52
Ana_Maria Ana_Maria is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.06.2011
Implicit

Cat a fost cu mine, l-am adus pe un drum bun. Asta o poate confirma si parintii lui, care in momentul de fata sunt foarte suparati pe el si isi doresc foarte mult sa il vada din nou cu mine.
De cand s-a rupt legatura intre noi, el arata altfel, minte foarte mult. Nu era asa cand l-am cunoscut. S-a schimbat foarte mult in rau. Acum trebuie sa ne mai intalnim cateva zile. Cat e cu mine, e aproape la fel cum il stiam, cum pleaca de langa mine si se duce langa ea, devine o persoana rea pe care nu o recunosc
Oricum, greselile pe care le-am facut nu le mai repet.
Va multumesc pentru sfaturi . Simt ca am nevoie de Dumnezeu mai mult ca oricand. Ma intreb, daca ma rog pentru el (desi asta am facut pana acum), oare are vreo sansa sa isi revina ? Nu neaparat sa revina la mine, caci nu sunt sigura ca imi doresc asta, desi l-am iertat, dar macar sa fie omul bun pe care il stiam eu.
Reply With Quote
Vechi 20.06.2011, 21:21:12
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Ti-am trimis un mesaj privat.
Reply With Quote
Vechi 21.06.2011, 00:31:16
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana_Maria Vezi mesajul
Cat a fost cu mine, l-am adus pe un drum bun. Asta o poate confirma si parintii lui, care in momentul de fata sunt foarte suparati pe el si isi doresc foarte mult sa il vada din nou cu mine.
De cand s-a rupt legatura intre noi, el arata altfel, minte foarte mult. Nu era asa cand l-am cunoscut. S-a schimbat foarte mult in rau. Acum trebuie sa ne mai intalnim cateva zile. Cat e cu mine, e aproape la fel cum il stiam, cum pleaca de langa mine si se duce langa ea, devine o persoana rea pe care nu o recunosc
Va multumesc pentru sfaturi . Simt ca am nevoie de Dumnezeu mai mult ca oricand. Ma intreb, daca ma rog pentru el (desi asta am facut pana acum), oare are vreo sansa sa isi revina ? Nu neaparat sa revina la mine, caci nu sunt sigura ca imi doresc asta, desi l-am iertat, dar macar sa fie omul bun pe care il stiam eu.
E ceva dubios atunci cu el daca doar in prezenta ei este schimbat. Ar trebui in cazul asta sa vorbesti cu parintii lui sa vedeti ce ar fi de facut. Pe lumea asta mai exista si raul, si, din pacate e de multe feluri. Poate "cealalta" a apelat la michiduta.
Reply With Quote
Vechi 21.06.2011, 01:05:18
Ana_Maria Ana_Maria is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
E ceva dubios atunci cu el daca doar in prezenta ei este schimbat. Ar trebui in cazul asta sa vorbesti cu parintii lui sa vedeti ce ar fi de facut. Pe lumea asta mai exista si raul, si, din pacate e de multe feluri. Poate "cealalta" a apelat la michiduta.
Nu stiu. Nu mai asculta de nimeni, nici macar de parinti. Si sunt foarte hotarati sa nu il primeasca cu ea acasa la ei. Si noi ne gandim ca e ceva rau la mijloc. E ca un cal care nu vede decat inainte. Nu il vad ca face distinctia intre bine si rau .
Reply With Quote
Vechi 21.06.2011, 11:12:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana_Maria Vezi mesajul
Cat a fost cu mine, l-am adus pe un drum bun.
Dar ce esti tu, un fel de mama pentru el?
Nu are si el o anumita varsta, un sistem de valori, principii?
N-ar trebui sa fie el care sa-ti arate drumul, nu invers?

Citat:
Asta o poate confirma si parintii lui, care in momentul de fata sunt foarte suparati pe el si isi doresc foarte mult sa il vada din nou cu mine.
Cred si eu, dar ei sunt vinovatii nr. 1, ei sunt cei care i-au oferit principiile si setul de valori pe care il practica acum.

Citat:
De cand s-a rupt legatura intre noi, el arata altfel, minte foarte mult. Nu era asa cand l-am cunoscut.
Nu au fost circumstantele in care sa-i cunosti aceasta latura. Acum sunt.

Citat:
S-a schimbat foarte mult in rau. Acum trebuie sa ne mai intalnim cateva zile. Cat e cu mine, e aproape la fel cum il stiam, cum pleaca de langa mine si se duce langa ea, devine o persoana rea pe care nu o recunosc.
Ce faceti cand va intalniti? De ce accepta totusi sa se intalneasca cu tine?
Tu sub ce motive ii ceri sa va intalniti?
Ati vorbit vreodata despre "prietena" lui? Ti-a spus entru ce este impreuna cu ea?

Citat:
O greseala, mare greseala, ar putea fi sa te intorci la el.

Citat:
Simt ca am nevoie de Dumnezeu mai mult ca oricand. Ma intreb, daca ma rog pentru el (desi asta am facut pana acum), oare are vreo sansa sa isi revina ? Nu neaparat sa revina la mine, caci nu sunt sigura ca imi doresc asta, desi l-am iertat, dar macar sa fie omul bun pe care il stiam eu.
Roaga-te, nu se stie, poate si acum in inima lui este o voce care ii spune ca ceea ce face este gresit, dar decizia finala ii apartine.

Si acum poate e un om bun, doar ca bunatatea lui e orientata in alta directie, nu tocmai buna si de aici toate..
Reply With Quote
Vechi 21.06.2011, 11:33:16
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Dar ce esti tu, un fel de mama pentru el?
Nu are si el o anumita varsta, un sistem de valori, principii?
N-ar trebui sa fie el care sa-ti arate drumul, nu invers?

Cred si eu, dar ei sunt vinovatii nr. 1, ei sunt cei care i-au oferit principiile si setul de valori pe care il practica acum.

Nu au fost circumstantele in care sa-i cunosti aceasta latura. Acum sunt.

Ce faceti cand va intalniti? De ce accepta totusi sa se intalneasca cu tine?
Tu sub ce motive ii ceri sa va intalniti?
Ati vorbit vreodata despre "prietena" lui? Ti-a spus entru ce este impreuna cu ea?

O greseala, mare greseala, ar putea fi sa te intorci la el.

Roaga-te, nu se stie, poate si acum in inima lui este o voce care ii spune ca ceea ce face este gresit, dar decizia finala ii apartine.

Si acum poate e un om bun, doar ca bunatatea lui e orientata in alta directie, nu tocmai buna si de aici toate..
Alin, ce am zis,noi ( Melissa si Vintage) de nu ti-a fost pe plac?
Reciteste ce am scris, dar cu atentie si vei constata ca seamana cu ceea ce ai scris chiar tu.
Poate ca acele puncte insirate de Melissa sunt cam dure dar, crede-ma, au fost, sunt, si vor fi valabile cat e lumea.
Noi nu am criticat-o pe aceasta fetita indragostita dar trebuie sa vada si ea ca acel barbat cu care a trait pana acum nu este potrivit ca sot.
De altfel acelasi lucru i-ai spus si tu.

A, era sa uit: eu nu fumez dar nu m-am gandit niciodata sa cataloghez ca persoana de moravuri usoare o persoana care fumeaza. Fumatul nu anuleaza niste calitati morale ale omului. Poate ca acele calitati se vad mai greu... din cauza fumului... dar daca sunt, sunt!

Si inca ceva: aceasta fetita parasita s-a culcat cu acel barbat si daca se despart, desigur ca ea va cunoaste un altul care a mai avut si el o relatie anterioara. Va avea dreptul aceea (anterioara) sa o catalogheze pe prietena noastra in discutie ca fiind de moravuri usoare? ...
Si daca pana la casatorie se va culca si cu acesta? s.a.m.d. ?
Reply With Quote
Vechi 21.06.2011, 11:48:14
Melissa
Guest

Smile

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Alin, ce am zis,noi ( Melissa si Vintage) de nu ti-a fost pe plac?
Reciteste ce am scris, dar cu atentie si vei constata ca seamana cu ceea ce ai scris chiar tu.
Poate ca acele puncte insirate de Melissa sunt cam dure dar, crede-ma, au fost, sunt, si vor fi valabile cat e lumea.
Draga mea, ai dreptate in tot ce spui.:-) Dar am extras fragmentul de mai sus din mesajul tau, ca sa-ti explic ceva.:-)
AlinB este foarte orgolios si are o problema "nerezolvata" cu mine, de pe threadul unde ii indicam sa ia aminte la ce inseamna sa fi UN BARBAT ADEVARAT din micul "reportaj" expus acolo de domnul Zaharia.

Ca atare "vina" ta este doar ca ai subscris mesajului meu.Ca sa fiu si mai clara, daca eu scriam ce a scris AlinB iar tu erai de acord, venea el si ne combatea cu argumentele mele combatute de el ulterior. El contrazice doar de dragul de a-mi da peste nas..:-) Dar il las, doar-doar se va racori intr-o zi!:-)
Reply With Quote
Vechi 21.06.2011, 12:06:22
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Draga mea, ai dreptate in tot ce spui.:-) Dar am extras fragmentul de mai sus din mesajul tau, ca sa-ti explic ceva.:-)
AlinB este foarte orgolios si are o problema "nerezolvata" cu mine, de pe threadul unde ii indicam sa ia aminte la ce inseamna sa fi UN BARBAT ADEVARAT din micul "reportaj" expus acolo de domnul Zaharia.

Ca atare "vina" ta este doar ca ai subscris mesajului meu.Ca sa fiu si mai clara, daca eu scriam ce a scris AlinB iar tu erai de acord, venea el si ne combatea cu argumentele mele combatute de el ulterior. El contrazice doar de dragul de a-mi da peste nas..:-) Dar il las, doar-doar se va racori intr-o zi!:-)
Ei, n-are nimic, Melissa... Imi asum "vina".
Alin mi se pare un om foarte simpatic si cred ca este sufletist.
Si, sti, aceste mici polemici dau savoare, sare si piper convietuirii, desigur daca nu exageram... Cum ar fi daca toata lumea ar fi la unison ? ( chiar asa, oare cum ar fi?...) Asa, PUTINA contrazicere, invioreaza atmosfera. Dar NU INCURAJEZ CERTURILE si JIGNIRILE.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
dati-mi un sfat izmenuzza Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 64 10.09.2012 20:28:47
Dati-mi un sfat va rog! alinutzica Generalitati 14 06.07.2011 16:25:18
Dati-mi va rog un sfat mariuszamfirescu Nunta 8 09.02.2009 00:00:49
dati-mi un sfat sadiy Umanitare 5 21.07.2008 23:07:31
Dati-mi un sfat Dia Rugaciuni 7 16.12.2006 00:26:26