Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.06.2011, 18:58:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Eu "parca parca" dar tu chiar esti acest gen..
Personal, incerc sa nu-mi dispretuiesc conationalii, in masa.
NU ma plang ca Romania este locuita.
Nici macar in gluma.
Cu atat mai mult cu cat "gluma" tinde la ora actuala sa devina realitate (am intrat deja pe linia unui spor demografic negativ).

Last edited by AlinB; 20.06.2011 at 19:06:30.
Vechi 20.06.2011, 22:14:01
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Personal, incerc sa nu-mi dispretuiesc conationalii, in masa.
NU ma plang ca Romania este locuita.
Nici macar in gluma.
Cu atat mai mult cu cat "gluma" tinde la ora actuala sa devina realitate (am intrat deja pe linia unui spor demografic negativ).
Ce sa spun, m-ai dat pe spate! Nu numai ca NU MA PLANG, dar am specificat ca circula un zvon care zice ca-i frumoasa Romania, pacat ca-i locuita! Dar cand ti se pune tie pata, ti se pune si punct!

Oricum e interesant ca te-ai luat de "zvonul" meu si te-ai ofensat de patriot/nationalist/spiritual ce esti, dar ai te-ai facut ca ploua cand ai vazut mesajul caruia eu ii dadusem replica:
Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
EU CRED CA-I DEMONISM CURAT ACEASTA LAMENTARE PERPETUA VIS-A-VIS DE CAT DE RAU ESTE IN ROMANIA ! ROMANIA ESTE SUPERBA NEFERICITITLOR SI N-O MERITATI, PT CA SUNTETI DECAZUTI SPIRITUAL !
Tie ti se pare corecta si sanatoasa aceasta afirmatie?? Probabil ca da, daca esti de acord cu ea si n-o combati!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
canon, sfatuiti-ma, va rog... tibimarin Intrebari utilizatori 21 16.03.2012 23:13:02
Ce ma sfatuiti? Darkanian Generalitati 8 26.07.2010 21:31:06
sfatuiti-ne va rugam anamaria90 Generalitati 7 30.10.2008 14:10:40
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07