![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea....parerea ta care e?
|
|
|||
|
|||
![]()
va rog nu-l bagati in seama pe Raziel , el pare ca se joaca.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am sentimentul ca voi doi va cunoasteti si va distrati putin pe acest forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
vezi ca nu esti din duhul adevarului, ca ai stii ca nu glumesc... eu imi deschid sufletul aici.
|
|
|||
|
|||
![]()
..................................
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca iadul si raiul dupa cum spunea un parinte ortodox binecunoscut al zilelor noastre (imi scapa numele) sint de fapt stari atunci mai bine am vb despre rai.
daca este sa vedem lucrurile altfel..Imparatia este in noi ca arhetip sau ca potential totodata si este o stare pe care o rivnim iar iadul alta stare -care nu ar trebui prea mult discutata -atunci niciodata nu s-a spus si nu se poate spune ca iadul este in noi pentru ca adevarata natura a nostra este cea curata. In momentul in care prmesti botezul sfint si ai certitudinea ca il ai simtind si un oarecare har/dar si atunci din moment ce aceasta a doua nastere ne scapa de moartea a doua/spirituala ne putem considera nemuritori la fel ca vechii daci. |
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea e ca m-am convins inca o data de faptul ca intoarceti cuvintele dupa cum vreti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am pus o intrebare simpla dar se pare ca nu ai raspuns, nu stii. PS: nu am nici o legatura cu guru, singura mea tangenta cu un guru a fost la tv la tuca acum ceva timp cand guru bivolaru a vrut sa ne fericeasca pe toti si a reusit pt ca am ras cu lacrimi... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca fapt divers uite intrebarea din nou! |