![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Va rugam sa va prezentati. Cine sunteti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai citeam mesajul transmis de Fecioara Maria la La Salette si in el il numeste pe Papa "vicarul Fiului meu, suveranul pontif Pius al IX-lea"
|
|
|||
|
|||
![]()
Adriana, va recomand sa cautati si sa cititi cartea lui Mihai Urzica, care se numeste "Minuni si false minuni". O sa gasiti acolo si unele consideratii despre asa-zisele aparitii mariale care, daca nu va vor schimba neaparat opinia, va vor face cel putin sa fiti mai circumspecta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si va mai recomand si o alta carte de acelasi autor, Mihai Urzica, in care este un capitol intreg despre aceste viziuni, care se numeste "Biserica si viermii cei neadormiti" sau Cum lucreaza in lume taina faradelegii.
De asemenea o carte remarcabila. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se pot gasi si in format electronic? Cat despre faptul de a fi circumspecta, eu sunt mereu circumspecta si compar cu Biblia iar ce contrazice Biblia nu accept. Citind ieri despre aceste aparitii am constatat mai multe neconcordante. In primul rand se prezinta o distrugere a lumii asemanatoare potopului dar prin foc, ori Dumnezeu a zis clar ca asa ceva nu va mai face si avem curcubeul ca si semn al promisiunii sale. Apoi, in Evanghelie ne-a zis sa ii iertam pe oameni si sa ne rugam pentru ei, inclusiv vrajmasi pentru ca asa face si Tatal nostru Ceresc care da soarele si ploaia si peste buni si peste rai. Si in plus de asta Domnul Iisus insusi a zis ca nu a venit sa judece lumea ci sa o mantuiasca. Deci o razbunare a lui Dumnezeu ca cele din revelatiile mariale este apriori exclusa. Si in plus, sfarsitul lumii asa cum este descris in Apocalipsa Sf. Ev. Ioan nu seamana de loc cu apocalipsa din aceste viziuni. Ramane intrebarea: ce anume vedeau copiii aceia? Pentru ca din poze se vede ca erau cu adevarat in extaz. Scria ca la un moment dat, cu ocazia unei alte aparitii, niste femei au stropit cu apa sfintita locul spre care priveau copiii si acestia au inceput sa tipe speriati pentru ca "fecioara" s-a transformat in diavol. Insa nu la fel s-a intamplat la toate aparitiile ci Fecioara pare sa fi fost chiar amuzata de aruncarea apei sfintite. Mi s-a parut totusi ciudat ca Fecioara sa se amuze si apoi sa transmita niste mesaje de o asa gravitate. Asa ca m-am intrebat daca apa sfintita nu si-o mai fi facut efectul de data asta. Mi-a trecut prin cap si argumentatia unui user cum ca apa sfintita de la catolici n-ar fi tocmai sfintita insa aceasta varianta pica din moment ce intr-una din ocazii a avut efect. Si in plus de asta, se pare ca la catolici cam 80 de statui si icoane de ale sfintei Fecioare au lacrimat in lumea intreaga in ultimii ani, uneori chiar cu sange, si au lacrimat inclusiv in tari necatolice ca Japonia sau intr-o tara majoritar musulmana unde catolicii sunt sub 1% din populatie ( n-am retinut exact numele tarii). In fata unor astfel de minuni (si altele cum ar fi cele de vindecare etc) eu nu ma pot indoi de veridicitatea bisericii catolice, asa ca ramane intrebarea: ce s-a intamplat cu acei copiii? Mai ales ca profetiile legate de razboaiele mondiale s-au implinit. Si daca tot s-a pomenit de profetiile Sf. Malachia m-am uitat si eu pe net sa vad despre ce este vorba si intr-adevar este uimitor cum s-a implinit totul cu fiecare Papa in parte. Sfarsitul profetiilor este controversat pentru ca unii zic ca ar fi doar 111 Papi iar randul scris despre Petrus Romanus ii este dedicat Papei ultim, deci Benedict XVI, in timp ce altii zic cap Petrus Romanus va fi de fapt inca un Papa, cel cu nr. 112. Iar in timpul acestui Papa Petrus Roanus vor fi zilele din urma, lucru care coincide cu o viziune data unui copil care intr-un mod asemanator anunta ca vor mai fi doar trei Papi, cei care au fost inaintea lui Benedict XVI, si apoi vor incepe vremurile din urma, deci coincide cu profetia originala a Sf. Malachie care a indicat aceste zile din urma in timpul Papei nr 111, actualul Benedict XVI si a prezis, exact ca in viziunile mariale, distrugerea completa a Romei si ca atare a bisericii catolice. In paralel cu aceste viziuni este Apocalipsa Sf. Ev. Ioan care spune la un moment dat ca in zilele din urma diavolul va fi dezlegat pe pamant si asta va conduce la un mare razboi mondial. Razboiul a avut loc in 1914 ceea ce m-a condus la ideea ca diavolul trebuie sa fi fost dezlegat candva in secolul XIX, lucru care explica aparitia ca ciupercile dupa ploaie a numeroaselor secte si culte. Este opera puternica a diavolului de a diviza. Asa ca ieri, citind despre o viziune care indicase anul precis din secolul XIX ca an al dezlegarii Satanei (n-am retinut exact anul dar pot regasi profetia) mi-am zis ca iata, exista o profetie care aratase ceea ce eu am dedus printr-o simpla logica bazata pe cartea apocalipsei. Traim cu adevarat timpurile din urma, toate semnele o indica, si ceea ce este profetit pentru aceste zile a fost profetit inca din Vechiul Testament: cunostinta adevarului se va raspandi in lume, deci practic, daca intr-adevar asistam la zilele din urma inseamna ca va fi un misionarism de raspandire a Evangheliei mai puternic ca oricand, si exact asta se intampla in zilele noastre. Concluzia pe care am tras-o punand totul cap la cap este ca traim intr-adevar zilele din urma, toate profetiile biblice si nebiblice par sa o indice, Evanghelia se raspandeste pe tot globul conform profetiilor, si nu atat prin ortodocsi cat mai ales prin ceilalti ceea ce arata clar ca nu este doar Ortodoxia detinatoarea Adevarului, adica a lui Hristos, in acelasi timp diavolul are puteri mai mari ca oricand pe pamant in aceste zile asa ca relele se inmultesc pe masura, iar institutia atacata cel mai crancen de el este chiar Biserica, si o ataca inclusiv prin dezbinarea creata intre crestini... Last edited by Adriana3; 19.06.2011 at 11:22:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Este foarte interesant cum combateti cu atita fervoare institutia papala (care are si atributul infailibilitatii), si cum, pe de alta parte, considerati infailibila orice persoana care va impartaseste convingerile!
Last edited by nutucutu; 19.06.2011 at 11:12:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
30. Corabii din Chitim vor veni impotriva lui; si el va pierde curajul, se va intoarce si se va intarata impotriva legamantului sfant si va lucra si se va invoi iarasi cu cei ce au parasit legamantul sfant. 31. Si osti trimise de el vor sta si vor pangari locasul sfant si cetatea, iar jertfa de fiecare zi o vor da de o parte si vor pune in loc uraciunea pustiirii. 32. Si pe cei ce au savarsit faradelegi impotriva legamantului ii va insela prin lingusiri, iar poporul care cunoaste pe Dumnezeul sau va ramane statornic si il va urma. 33. Cei mai intelepti vor invata pe cei multi, dar ei vor cadea un timp de sabie si foc, de temnita si pustiire. 34. Si in vremea caderii lor, vor primi putin ajutor si multi se vor uni cu ei, dar din fatarnicie. 35. Si printre intelepti, multi vor cadea ca sa se lamureasca, sa se curateasca si sa se albeasca pana la sfarsitul vremii, ca mai este inca pana la vremea randuita. ... Recunoaste-ti vremurile! ... 36. Si regele va face dupa placul sau si se va ridica si se va trufi impotriva oricarui dumnezeu si impotriva Dumnezeului dumnezeilor va spune lucruri nemaiauzite si va propasi pana ce sfarsitul maniei va veni, ca ceea ce este hotarat se va intampla. 37. Si nu va lua aminte la dumnezeii parintilor lui si nici la dumnezeul placut femeilor si nu va baga in seama pe nici un alt dumnezeu caci el se va ridica deasupra tuturor. 38. Iar in locul lui va cinsti pe dumnezeul cetatilor, pe un dumnezeu pe care nu l-au cunoscut parintii lui; aceluia i se va inchina cu aur, cu argint, cu pietre scumpe si lucruri de pret. ... Daniel 12: 8. Si eu am auzit, dar nu am inteles si am zis: "Stapane, care va fi sfarsitul acestora?" 9. Si mi-a raspuns: "Du-te, Daniele, ca sunt inchise si pecetluite cuvintele acestea pana la sfarsit! 10. Multi vor fi curatiti, albiti si lamuriti, iar cei nelegiuiti se vor purta ca cei nelegiuiti; toti cei fara de lege nu vor pricepe, ci numai cei intelepti vor intelege. ... Ce ne spune Iisus despre vremurile din urma: MT 24: 3. Si sezand El pe Muntele Maslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicand: Spune noua cand vor fi acestea si care este semnul venirii Tale si al sfarsitului veacului 4. Raspunzand, Iisus le-a zis: Vedeti sa nu va amageasca cineva. 5. Caci multi vor veni in numele Meu, zicand: Eu sunt Hristos, si pe multi ii vor amagi. 6. Si veti auzi de razboaie si de zvonuri de razboaie; luati seama sa nu va speriati, caci trebuie sa fie toate, dar inca nu este sfarsitul. 7. Caci se va ridica neam peste neam si imparatie peste imparatie si va fi foamete si ciuma si cutremure pe alocuri. 8. Dar toate acestea sunt inceputul durerilor. 14. Si se va propovadui aceasta Evanghelie a imparatiei in toata lumea spre marturie la toate neamurile; si atunci va veni sfarsitul. 15. Deci, cand veti vedea uraciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stand in locul cel sfant - cine citeste sa inteleaga - 16. Atunci CEI DIN IUDEEA SA FUGA IN MUNTI. 17. Cel ce va fi pe casa sa nu se coboare, ca sa-si ia lucrurile din casa. 18. Iar cel ce va fi in tarina sa nu se intoarca inapoi, ca sa-si ia haina. ... LC 17: 23. Si vor zice voua: Iata este acolo; iata, aici; nu va duceti si nu va luati dupa ei. 24. Caci dupa cum fulgerul, fulgerand dintr-o parte de sub cer, lumineaza pana la cealalta parte de sub cer, asa va fi si Fiul Omului in ziua Sa. 25. Dar mai intai El trebuie sa sufere multe si sa fie lepadat de neamul acesta. Ce ne spune Iisus pentru recunoasterea vremurilor: MC 13: 32. Iar despre ziua aceea si despre ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din cer, nici Fiul, ci numai Tatal. 33. Luati aminte, privegheati si va rugati, ca nu stiti cand va fi acea vreme. Razboaiele sunt controlabile de oameni, insa: LC 21: ... 25. Si vor fi semne in soare, in luna si in stele, iar pe pamant spaima intru neamuri si nedumerire din pricina vuietului marii si al valurilor. 26. Iar oamenii vor muri de frica si de asteptarea celor ce au sa vina peste lume, caci puterile cerurilor se vor clatina. 27. Si atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori cu putere si cu slava multa. 28. Iar cand vor incepe sa fie acestea, prindeti curaj si ridicati capetele voastre, pentru ca rascumpararea voastra se apropie. 29. Si le-a spus o pilda: Vedeti smochinul si toti copacii: 30. Cand infrunzesc acestia, vazandu-i, DE LA VOI INSIVA STITI ca vara este aproape. 31. Asa si voi, cand veti vedea facandu-se acestea, sa stiti ca aproape este imparatia lui Dumnezeu. 32. Adevarat graiesc voua ca nu va trece neamul acesta pana ce nu vor fi toate acestea. 33. Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. "DE LA VOI INSIVA STITI" - acesta este mesajul lui Iisus - dar ne sunt spuse si indiciile pentru a sti "...dar cuvintele Mele (*ale lui Iisus) nu vor trece". Vedem zi de zi profeti mincinosi care ne comunica tot felul de date exacte ale sfarsitului pentru ca iau in considerare numai cuvintele prevestitoare ale sfarsitului (si nici acelea in intregul lor) si neglijeaza intregul cuvintelor Sfintelor Scripturi si pe Iisus Mantuitorul nostru. IN 14: 5. Toma i-a zis: Doamne, nu stim unde Te duci; si cum putem sti calea? 6. Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal Meu decat prin Mine. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc!!
Este exact pasajul din Profetul Daniel cel pe care il aveam in minte. Iar completarile sunt excelente! Domnul fie laudat! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e bine sa interpretam profetiile dupa mintea noastra, mai ales cele din apocalipsa, pe care nici macar parintii nu s-au grabit sa le explice in amanunt.
Nu stie nimeni cand va fi sfarsitul, decat Dumnezeu. Pozitia crestinului autentic este aceasta: sfarsitul lumii este sfarsitul meu, daca eu mor, pentru mine s-a terminat lumea. Asa spunea parintele Cleopa. |
|
|||
|
|||
![]()
Adriana, uite aici e Biserica si viermii cei neadormiti a lui Mihai Urzica
http://www.cartiok.ro/citeste/671295...i-mihai-urzica |
|