![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca a ajuns si ea la cuvintele Sfintilor Parinti, care e problema ta? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai pe urma , aceste intrebari imi arata ca nu esti deloc familiarizata cu forta ei duhovniceasca sau teologica si ca pina acum ai luat asa , la gramada ce a postat ea , ca si inca multi altii ! Eu nu fac asa. obisnuiesc sa fiu atent la evolutia si la cunostintele celor ce posteaza . Nu intru pe forum ca nu am ce face ci din cu totul alte motive . Despre luarea in tarbaca si nevoia de pareri duhovnicesti consider ca esti o glumeata , deoarece in ultimii 2 ani noi am avut si schimburi dure de replici si tu ai si apelat la admin , mult preocupata fiind de soarta forumului, recurgind la atitudini si gesturi mai putin meritorii . Din aceasta cauza cred ca va mai dura ceva pina ma voi convinge ca intr-adevar ai avea nevoie de o discutie pe teme duhovnicesti . Pina atunci , ce sa zic , numai de bine !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last but not least, vezi sa nu uiti sa-l urmezi pe Hristos. Parca El a zis ca nu cei sanatosi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. |
|
||||
|
||||
![]()
Multumim, Melissa, pentru dedicatie. O sa incerc sa slabesc, sa ma bucur si sa tac!
![]() Dar pana atunci scriu aici cateva raspunsuri ale unui preot rus, pentru enoriasii lui: Ce inseamna "a fi surd, orb si mut"? "A fi surd" inseamna pazirea auzului de tot ce este pierzator pentru suflet si care nu ne aduce mantuirea. "A fi mut" inseamna a ne feri de clevetire, de judecata nedreapta si jigniri. "A fi orb" inseamna a nu fi atent fata de cele ce se intampla in jur, daca nu aduc nici un folos sufletului. Care este stiinta cea mai inalta? Stiinta cunoasterii de sine ne pazeste de pacate. Ea este intaia dintre toate, pentru ca fara aceasta, celelalte stiinte nu au nici o importanta. Nu in zadar, staretii spun: "Cunoaste-te pe tine si, astfel, Il vei cunoaste pe Dumnezeu". De aceea se cuvine sa fim atenti la gandurile si miscarile inimii noastre. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca pot primi niste raspunsuri | andrei23 | Generalitati | 28 | 19.06.2011 18:13:32 |
Caut niste raspunsuri | NeInocentiu | Secte si culte | 108 | 18.04.2011 13:43:12 |
|