![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde am scris eu ca am dat intepretarea mea asupra a ceea ce a crezut Sf. Grigorie? Eu am dat exact ce a spus sf. Grigorie, pentru ca era un citat. Deci dvs. spuneti de fapt ca nu va intereseaza decat putin sau deloc ce a spus Sf. Grigorie, doar ceea ce vreti dvs. sa intelegeti. Am inceput raspunsurile asa: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=819 Mai mult, v-am spus ca nici catolcii nu afirma ceea ce spuneti dvs., deci nici parerea catolicilor nu va intereseaza. Si atunci despre ce mai vorbim? Ati mai afirmat de cateva ori ca eu as spune doar parerea mea, dar va rog sa observati ca niciodata nu spun doar parerea mea, de obicei dau citate si argumentez ce spun. Dar cine nu e in adevar nu poate face decat doua lucruri: ori sa accepte adevarul si sa vina in el, ori sa gaseasca justificari si chiar sa atace pe cel ce spune adevarul. Din nenumaratele exemple pe care le-am dat orice om si-ar da seama ca in ortodoxie e adevarul, nu in catolicism. Asadar inseamna ca unii catolici nu iubesc adevarul, si chiar aleg sa lupte impotriva lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cam asa suna mesajele tale de pana acum. Acuze, am uitat sa mentionez sursa:http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=8723&page=119 Last edited by nutucutu; 16.06.2011 at 01:51:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Catalin2 mi-a dat un mesaj la care dumneavoastra i-ati raspuns. Ulterior el v-a repraosat ca mesajul nu va era adresat. Iar eu i-am raspuns cu cuvintele dumneavoastra pentru ca ati exprimat ceea ce gindeam si eu; se pare ca copy-paste nu este deloc o metoda buna de a transmite ceva...
|
|
|||
|
|||
![]()
Din faptul ca mi-a scris acelasi mesaj (la inceput fara sa dea si link-ul) si s-a mai intamplat de cateva ori sa-mi raspunda Adriana in locul nutucutu ma face sa ma gandesc ca s-ar putea ca Adriana3 si nutucutu sa fie aceeasi persoana. Adriana3, daca a avut nick-ul de care mentiona doctor_faustus, avea nick in timp ce il avea si pe cel cu Adriana3.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la faptul ca Adriana3 si nutucutu ar fi aceiasi persoana: lucrul asta imi arata cam care e puterea dumneavoastra de analiza. Daca ati ajuns la o concluzie gresita pentru un lucru asa banal, cum sa-mi imaginez ca sinteti bun atunci cind interpretati lucruri pe care multi teologi se straduiesc sa le descilceasca? Last edited by nutucutu; 16.06.2011 at 09:11:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|