Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.06.2011, 11:33:58
Aly_2011 Aly_2011 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.06.2011
Implicit

Uita la propriu sau cel putin asa spune. Lucreaza la un serviciu de relatii cu clientii si are program fix, daca s-a terminat programul nu-l obliga nimic si nimeni sa mai rezolve problemele care apar dupa acea ora.
Reply With Quote
Vechi 15.06.2011, 15:44:03
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Aly_2011 Vezi mesajul
Uita la propriu sau cel putin asa spune. Lucreaza la un serviciu de relatii cu clientii si are program fix, daca s-a terminat programul nu-l obliga nimic si nimeni sa mai rezolve problemele care apar dupa acea ora.
Poate omul pune suflet in asa maniera incat chiar uita de el.

Daca aceasta este unica problema dintre voi si restul merge ca pe roate, eu cred ca ar trebui sa-l "ademenesti" asa cum spunea si Vintage, cu programe "artistice" care incep imediat dupa ora de incheiere oficiala a serviciului lui. Dar asta doar in cazul in care comunicarea dintre voi nu functioneaza. Ar fi mult mai simplu sa puteti discuta deschis, sa vezi ce-i lipseste sau ce-l sufoca sau de ce anume fuge si apoi impreuna sa ajunge-ti la o solutie optima.
Reply With Quote
Vechi 15.06.2011, 15:46:51
Melissa
Guest

Smile

Am uitat sa spun ce era mai important :

Bine ai venit pe forum draga Aly !
Reply With Quote
Vechi 15.06.2011, 17:48:46
Aly_2011 Aly_2011 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.06.2011
Implicit

Ma bucur ca v-am gasit. Nu avem probleme mari, mici discutii obisnuite. Obsesia lui pentru munca ar fi singurul lucru mare de rezolvat, dar poate daca o sa am rabdare...cine stie? E o perioada stresanta si pentru mine acum si simt ca nu mai pot sa accept cu zambetul pe buze ceva care ma deranjeaza. In mod sigur cand ne mai linistim sper sa am o discutie cu el...iarasi pe tema asta. Imi spune totusi ca nu vrea sa imi dea socoteala de fiecare data cand ramane peste program ca cica asta l-ar ingradi. Si totusi, eu daca am planuri stau si astept, sau cum?
Reply With Quote
Vechi 16.06.2011, 15:22:07
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Draga mea,asta-i doar inceputul...viata in cuplu inseamna responsabilitate,ingaduinta si tot ce tine de astea...intr-un cuvant casnicia este o "CRUCE"...pe care ne-o asumam sau nu....si femeia este cea care "dirijeaza "sa-i zicem....bunul mers la ei(casniciei)..deci fara suparare=....rabdare,ingaduinta,intelegere si multa credinta in Dumnezeu si Maicuta Sfanta....si ai sa vezi ,cum lucrurile se vor "aseza"...Doamne Ajuta!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Vechi 16.06.2011, 15:34:00
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Aly_2011 Vezi mesajul
In mod sigur cand ne mai linistim sper sa am o discutie cu el...iarasi pe tema asta. Imi spune totusi ca nu vrea sa imi dea socoteala de fiecare data cand ramane peste program ca cica asta l-ar ingradi. Si totusi, eu daca am planuri stau si astept, sau cum?
Invita-l sa-ti vorbesca despre prioritatile lui. Daca locul nr.1 = munca, parerea mea este sa te reorientezi. Inca nu te-ai casatorit. Si nu trebuie s-o faci din inertie. Intr-o casnicie trebuie sa intri cu sufletul curat, deschis, plin de iubire si de nadejde, plin de speranta si de fericire. Dar nu speranta de a-l schimba pe el DUPA casatorie, ca e gresit. Ci speranta ca aceasta stare de bine si de indestulare sufleteasca va dainui pana la adanci batraneti.
Reply With Quote
Vechi 16.06.2011, 22:28:28
o nestiutoare_
Guest

Talking

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Ci speranta ca aceasta stare de bine si de indestulare sufleteasca va dainui pana la adanci batraneti.
Vrajeli :)).
Bine spuneti..."speranta".
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Furia florin.oltean75 Generalitati 13 10.03.2012 17:59:22