Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.06.2011, 15:01:14
Raziel Raziel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Religia si credinta mea, si nu numai a mea, si nu numai de ieri, alaltaieri ci de peste 2000 de ani, este starea de normalitate a omului. Asa cum ar trebui sa fie tot omul.
"
Scuza-ma dar tu consideri ca ce a facut inchizitia este o stare de normalitate?
Vechi 14.06.2011, 16:47:50
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raziel Vezi mesajul
Scuza-ma dar tu consideri ca ce a facut inchizitia este o stare de normalitate?
Nu consider ca ce a facut inchizitia este normal ! cum sa consider asa ceva?
Eu vorbeam despre dreapta credinta, nu despre celelalte.
... si stai cuminte acolo, taci chitic. Nu mai vorbi prosti... sa nu te ia horatium la "trei pazeste" si pe tine...
Vechi 14.06.2011, 18:11:28
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Data înregistrării: 14.06.2011
Locație: Apeture Science Laboratories
Religia: Ortodox
Citat:
... si stai cuminte acolo, taci chitic. Nu mai vorbi prosti... sa nu te ia horatium la "trei pazeste" si pe tine...
HoratiuM does not inspire fear... only amuzement.
Vechi 14.06.2011, 18:26:19
cocacoc cocacoc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit

Ce a scris HoratiuM are aceeasi valoare cu ce a scris vsovivi . Nu prea are cu ce sa-l ia la "trei pazeste" pe Raziel. (asta daca "trei pazeste" inseamna ce cred eu)

Citat:
În prealabil postat de HoratiuM Vezi mesajul
De aceea referatul biblic al Genezei nu poate fi înțeles literal:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Trebuie să credeți exact ce este scris la scriptură la Creație așa cum este scris, simplu și clar,

Last edited by cocacoc; 14.06.2011 at 18:30:41.
Vechi 15.06.2011, 20:20:26
HoratiuM HoratiuM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.08.2009
Implicit Principiul identității și relativismul fantezist

Citat:
În prealabil postat de cocacoc Vezi mesajul
Ce a scris HoratiuM are aceeasi valoare cu ce a scris vsovivi . Nu prea are cu ce sa-l ia la "trei pazeste" pe Raziel. (asta daca "trei pazeste" inseamna ce cred eu)
Deci, la tine q și non-q au aceeași valoare de adevăr... Asta arată inutilitatea discuțiilor pe teme teologice cu oameni incapabili să-și sesizeze propria inepție. Cum să facă cineva cu voi logică speculativă, când dați cu capu-n zid deja când e vorba de logica formală?
Vechi 15.06.2011, 20:16:54
Senior Member

Implicit Fear, amusement and lousiness

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
HoratiuM does not inspire fear... only amuzement.
Amusement for whom or for what? For the suicidal and vile laugh of Nietzsche's „last man”? For that laugh that presides over its own termination? — The termination of the subject?

If that's the case — and it might very well be, as it is uttered through your apparent position — then your amusement is pitiful and contemptable; and given the distance between I and your laugh's lousiness, its disdain towards me is immediately transformed into a compliment.
Vechi 15.06.2011, 12:30:28
Raziel Raziel is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu consider ca ce a facut inchizitia este normal ! cum sa consider asa ceva?
Eu vorbeam despre dreapta credinta, nu despre celelalte.
Desigur, tot despre credinta dreapta vorbea si Tomas de Torquemada...

Citat:
Hai ca esti simpatic.
Da de ce nu ma iei tu la "trei pazeste", si ma ameninti ca asmuti cainele de paza al crestinatatii?
N-am nimic de discutat cu HoratiuM, deja am vazut in ce subcategorie de crestin se incadreaza.
Vechi 15.06.2011, 20:32:48
Senior Member

Implicit Insulta revelează omul

Citat:
În prealabil postat de Raziel Vezi mesajul
Da de ce nu ma iei tu la "trei pazeste", si ma ameninti ca asmuti cainele de paza al crestinatatii?
N-am nimic de discutat cu HoratiuM, deja am vazut in ce subcategorie de crestin se incadreaza.
V-am făcut inculți, leneși și ilogici: toate pentru că rezultă exact din ceea ce postați pe forum și pentru că, deși dați în vileag, continuați să repetați aceleași inepții, la nesfârșit, deși există o întreagă cultură care oferă numeroase răspunsuri cam tuturor paralogismelor și ignoranțelor voastre. Câine, însă, nu mi-am permis să vă/te numesc și nici nu v-/te-am introdus în vreo subcategorie, umană sau animală.

Raportul fiecăruia cu celălalt revelează inconștientul din el — adică ceea ce îi lipsește. Dacă tu alegi să mă insulți la acest nivel, atunci nu-mi rămâne decât să constat că acesta e tipul de raport pe care tu știi sau poți să-l angajezi: cel de inumanizare a aproapelui, după ce nici măcar nu ești capabil să intri într-un dialog, dacă nu relaxat, măcar de o polemică firească și lipsită de inepție sau autism. Niciodată realul nu se va reduce la schemele empirice pentru care voi îi cereți să se reducă. Și cu cât veți forcluza mai mult ceea ce nu sunteți dispuși să-i recunoașteți acestui real, cu atât propria voastră forcluziune vă va sminti mai tare. Și cu atât mai solipsiști și mai inapți pentru dialog veți fi.

Nu știu cum se vede lumea din categoria sau subcategoria ta de ființare, dar ai pierdut partida de mult.

Last edited by HoratiuM; 15.06.2011 at 20:51:23.
Vechi 16.06.2011, 14:01:46
Raziel Raziel is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de HoratiuM Vezi mesajul
V-am făcut inculți, leneși și ilogici: toate pentru că rezultă exact din ceea ce postați pe forum și pentru că, deși dați în vileag, continuați să repetați aceleași inepții, la nesfârșit, deși există o întreagă cultură care oferă numeroase răspunsuri cam tuturor paralogismelor și ignoranțelor voastre. Câine, însă, nu mi-am permis să vă/te numesc și nici nu v-/te-am introdus în vreo subcategorie, umană sau animală.

Raportul fiecăruia cu celălalt revelează inconștientul din el — adică ceea ce îi lipsește. Dacă tu alegi să mă insulți la acest nivel, atunci nu-mi rămâne decât să constat că acesta e tipul de raport pe care tu știi sau poți să-l angajezi: cel de inumanizare a aproapelui, după ce nici măcar nu ești capabil să intri într-un dialog, dacă nu relaxat, măcar de o polemică firească și lipsită de inepție sau autism. Niciodată realul nu se va reduce la schemele empirice pentru care voi îi cereți să se reducă. Și cu cât veți forcluza mai mult ceea ce nu sunteți dispuși să-i recunoașteți acestui real, cu atât propria voastră forcluziune vă va sminti mai tare. Și cu atât mai solipsiști și mai inapți pentru dialog veți fi.

Nu știu cum se vede lumea din categoria sau subcategoria ta de ființare, dar ai pierdut partida de mult.
Nu te-am facut caine la propriu mai....filosofule.
Vad ca citesti mult si intelegi putin, invata si tu sa discuti fara sa jignesti. Daca tu incepi cu atacuri la persoana tu cum crezi ca ti se va raspunde?
Vorbesti de real ca si cum ai sti ce e ala, buna asta :))
Gata am incheiat cu tine definitiv, ti-am acordat deja prea multa atentie. Mai baga tu o replica d'aia buna de filosof arogant, inhaleaza un Kant si mai mediteaza la argumentul "ornintologic".
Bine, pa!

Last edited by Raziel; 16.06.2011 at 15:01:43.
Subiect închis

Tags
creatie, geneza, universul

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noua teorie despre univers ! iuliu46 Stiri, actualitati, anunturi 2 19.06.2012 15:58:20
Cum a aparut diavolul in Univers? mariamargareta Secte si culte 100 19.01.2011 18:46:15
Univers ORTODOX cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 21.01.2010 20:17:46
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia magnusfelyx Generalitati 6 30.12.2008 19:14:48