Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.06.2011, 12:57:45
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de corinne Vezi mesajul
Imi cer iertare frate, scrie cum vrei tu ca scrii frumos si-mi place mult si multe postari mi-au fost si de folos.

Noul Ierusalim este Ierusalimul cel Ceresc frate nu e pe pamantul ista care-si va schimba infatisarea la sfarsitul lumii "cer nou si pamant nou". Si Ierusalimul cel Ceresc nu e gata frate inca, pentru ca el se construieste inca pana la sfarsitul lumii cu toti cei care se ostenesc si se sarguiesc sa intre intru dinsul. Dumnezeu inca lucreaza la el frate, face case, curti, livezi, etc pentru toti care ne-om invrednici de el. Doamne-ajuta!

Duhul Sfant sa ne lumineze pe toti!
Asta am zis și eu măi frate (sau soră), este în Cer, și Tatăl nostru împlinește rugăciunile credincioșilor: „...facă-se voia Ta precum în Cer așa și pe Pământ...”. Deci Ierusalimul cel Nou este acolo unde a hotârât Tatăl Ceresc... adică este mai mult decât sigur în România Creștină... acolo unde nici n-ai să ghicești. Dacă nu poți să crezi, nu-i bai, dă-i pace și mergi mai departe... cît de departe vrei... dar până la urmă tot de Românica noastră îți va fi cel mai dor.

Last edited by vsovivi; 14.06.2011 at 13:26:50.
Reply With Quote
Vechi 14.06.2011, 14:49:06
corinne
Guest

Implicit

frumoase melodii :)

din cate stiu, neamurile vor fi in continuare si in Imparatia Cerurilor: romanii, tiganii, ungurii, chinezii si asa mai departe (cei mantuiti). Ca poate or fi mai multi romani decat din restul neamurilor Domnul stie, este foarte posibil, dar asta nu plaseaza cetatea pe teritoriul romaniei actuale neaparat. Si nu plec din Romania, ca numai gandul la plecat imi face dor de ea :D

ps "Dar așa scriu că nici eu nu pricep ceea ce scriu" :)) hai ca esti amuzant
Reply With Quote
Vechi 09.08.2011, 15:14:16
Banned

Implicit

"Nu exista nimic mai silnic decat o constiinta care te acuza si nimic mai indraznet decat o constiinta care te apara". Sfantul Maxim Marturisitorul

Și nu este nimic mai trist decât neputința în fața ei mai ales când ea vine dintr-o frică superstițioasă de idoli ca nu cumva să fii scocotit ridicool, și așa te viclenește pentru celebritate, furându-ți claritatea chinuindu-te în deșert cu lingușeli îngrijorate căci vrea să-ți ofere mereu câte ceva de neimaginat, pe regina baalului, pe frumosa și luxurianta îndrăzneață, care pare că ți se potrivește ție perfect. Și tu crezi și te păcălești ușor amăgindu-te că asta e conștiința, asta care te apără din superstiție pe tine, că îți apără xenofobia, și te mituie cu semnale de alarmă trase la fix. Aia-i sirena bă boule, ăla-i sfințișorul rătăcitor, e codița de iepure, e limbuța șarpelui, e zgârcenia și lăcomia care face apel le cruzimea ta măgulindu-te cu supremația și onoarea triumfului iluziei... ca să crezi că e drept să te socotești apoi victimă nedreptățită cerând răzbunare sau răzgândeală usturătoare... E cacealmaua banilor investiți în arta seductivității. E moda jegxy a celui ce-și caută prospături pe potriva organelor... altora înnebunindu-se de jelozie și semeție în răutăți și desfătări. Nu e iubirea ci curvia. E omul ce-și caută topor ca să ascută craca pe care și-o taie de sub picioare.

Adevărata conștiință nu uită niciodată deci nu are cum trage ea semnale de alarmă din glasuri de sirenă!

Adevărata conștiință te învață să fii capabil să mori de foame pentru a avea altul ce mânca pe săturate... ea nu se supără niciodată și nu așteaptă nimic în schimb. E glasul Domnului care tace cuminte în inima omului suspinând spre cer cu dor. Nu se poate auzi deslușit decât de femeia de serviciu, de gunoier și de hornar. Nici călugărele nu o aude deslușit decât mult prea târziu pentru el. În schimb o aud din belșug fiii pădurii.

Nu știu, poate mă înșel.

Last edited by vsovivi; 09.08.2011 at 15:22:14.
Reply With Quote
Vechi 09.08.2011, 15:50:04
Banned

Implicit

Ia priviți aici sau aici și ziceți și voi, dacăînșel? Nu știu... dar era vorba de conștiință și măritiș... și de Albă-ca- zăpada... la o cană cu vin... și la focul viu... făcut din amintiri și conștiință amară...

Last edited by vsovivi; 09.08.2011 at 16:44:55.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 11:42:58
Banned

Implicit

Și uite cum cer sărmanii copii, întreabă și ei ceva din conștiință, pun o singură întrebare ca un reproș... justificat... despre viața lor.

Dar după ploaie, și după vântul pădurii, vine și primăvara... după ploaia cea amară... căci sigur trebuie să vie și răspunsul apoi... vine și răspunsul.

Nu-i bai, dacă numai atâta știe omul, și ce nu mai poate omul, poate Domnul, fericirea...

...și după fericire, apoi iar ploi tardive... ploi tardive... că omul pădurii e și el om.

Dar v-am zis eu, că vine și soarele după ploaie... vine.

Așa că... asta este... durerea mea... cea dulce.

Deci cine ești tu?.. Românio dragă... de 12 ani.

Last edited by vsovivi; 10.08.2011 at 16:54:52.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 18:05:12
Marilena B
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
cine ești[/url] tu?.. Românio dragă... de 12 ani.
IEȘIȚI DIN EA, POPORUL MEU !”
ELISABETA BRANOIU carte scrisa sub binecuvantarea Parintelui Galaction Episcopul Alexandriei si Teleormanului in care ne spune ce este defapt si ce reprezinta Romania

“Și am auzit un glas din cer,

zicând: Ieșiți din ea, poporul Meu,

ca să nu vă faceți părtași la

păcatele sortite ei și să nu fiți loviți

de pedepsele sortite ei" zice Domnul.
....
iesiti voi romani din calea pierzarii, ca vremurile ce vor veni va aduce o fata noua acestei tari Romania, poate chiar este ...mireasa..sau de ce nu cum spune in 1999 - Papa Ioan Paul al II-lea gradina Maici Domnului
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 19:01:44
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Papa nu spunea de la el ci din alte profetii tainuite in bibliotecile Vaticanului.
iar profetiile respective se refera la viitor si nu la prezent, Ele seamana f. mult cu profetia lui Sundar Singh.
Referitor la citatul biblic trebuie vazut exact in ce context este. Nu cred ca se refera la Romania ca tara. Atit hulitul Edgar Cayce cit si Arsenie Boca recomanda romanilor din afara tarii sa se intoarca in tara. Mi-ar place sa discutam mai multe pe marginea acestor subiecte.
Insa se pare a ne-am indepartat de topic.
Mireasa poate fi nunmita si o tara daca o intrupare divina o alege ca sa locuiasca in ea insa pina atunci "mireasa" este viitoarea religie unica care ii va fi lasata mostenire spre calauzire Fiului Omului atunci cind venind va pasi pina in fata Celui Vechi de Zile (Daniel).
Ea se mai numeste poporul sfintilor lui Dumnezeu despre care Domnul in profetiile VT arata ca un popor nu se naste peste noapte .
Tot in Isaia se mai spune ca sfintii lui Dumnezeu vor purta alt nume si ca vor blestema de moarte pe dusmanii lui Dumnezeu. Iar versetul imediat anterior cuprinde parabola despre femeia care a nascut in conditiile in care nimeni nu stia ca era insarcinata -parabola care in context nu poate avea legatura decit cu sfintii lui Dumnezeu.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57